· · Коментари: 0
МОЋ ПСИХОЛОГИЈЕ

Деда је куповао храну, а унук вриштао за кексом: Продавачица се ШОКИРАЛА! Његов МЕТОД треба да знају сви родитељи

Како остати миран у таквој ситуацији?

1617257204_3b87aa6c8e6043536673c6f1b7f6e401bb8aa7f3.jpg

Нажалост, није никакво чудо да видите дете које у сампослузи вришти са жељом да му родитељи купе чоколаду или нешто друго што је изненада постало неопходно у дечијој глави.

Посматрачи обично имају своје идеје шта би урадили и углавном критикују родитеље што нису васпитали децу, али једно је сигурно – најгоре је оном чије дете вришти и никако неће да се смири, па родитељи углавном добију слом живаца.

Како остати миран у таквој ситуацији? Портал Бригхтсиде можда има решење!

Наиме, они су пренели искуство једне жене која је у супермаркету посматрала деку који је куповао неопходне намирнице, док је његов трогодишњи унук вриштао прво за кексом, затим за неким воћем, па житарицама, соком, а онда и за чоколадицама.

“Видело се да му није лако. Али, док је узимао неопходне ствари са рафова прегледајући списак, стари човек је потпуно смиреним гласом говорио: Полако, Алберте, нећемо још дуго. Полако, дечко”, и наставио са тражењем намирница са списка.

Након неколико минута, дете је опет кренуло са вриштањем, а дека је само рекао: “У реду је, Алберте, још неколико минута и идемо. Издржи, дечко”.

На излазу из самопослуге, дете почело да избацује ствари из колица. Жена је опет чула деку:

“Алберте, опусти се, друже. Немој бити узнемирен. Бићемо код куће за неколико минута. Не узбуђуј се, Алберте”.

Жена је била импресионирана декином смиреношћу и пошла је за њима на паркинг, где је стари човек паковао намирнице у аутомобил. Није могла да му се не обрати:

“Знате, господине, знам да ме се ово не тиче, али стварно сте били сјајни! Не знам како сте успели. Све време сте задржали смиреност, и колико год да је он био гласан и нервирао вас, ви сте непрестано смирено говорили да ће све бити у реду. Алберт стварно има среће што има таквог деку.”

Дека се насмешио и рекао:

“Хвала госпођо. Али ви сте у заблуди. Ја сам Алберт. Мали терориста се зове Стив”, рекао је дека и оставио жену у апсолутном шоку.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.