· · Коментари: 0

Имена која привлаче БОГАТСТВО: Једно од њих је популарно и у Србији

Списак имена за које се сматра да привлаче новац

1686146833_imena-i-bogatstvo.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Многи будући родитељи већ унапред имају списак потенцијалних имена за своје наследнике. Свако име лепо је на свој начин и са собом носи одеђену симболику. У тој причи издваја се једно занимљиво истраживање – интернет страница ХусхХусх.цом спровела је интерну студију на основу јавно доступних информација и направила листу 10 имена за дечаке и девојчице која имају најбогатији људи на свету.

Они су прегледали имена на списковима милијардера, те су утврдили да, према подацима са сајта ЦЕОWорлд.биз, међу 500 најбогатијих људи на свету највише има оних који носе име Џон и Дејвид (или Давид). Међу богаташицама најучесталије име је Мари и варијанте Марија и Мери, као и Џуди (и Џудит), пише Курир стил.

Ово су, дакле, та имена за бебе милијардере.

Мушка имена

Џон/Џонатан/Џони (Јохн/Јонатхан/Јоннy)

Дејвид/Дејв (Давид/Даве)

Томас/ Томи/Том (Тхомас/Томмy/Том)

Ванг (Wанг)

Бил/Били (Билл/Биллy)

Чарлс/Чарли (Цхарлес/Цхарлие)

Мајкл/Мајк/Мајки (Мицхаел/Мике/Микеy)

Роберт/Роби (Роберт/Роббие)

Мухамед (Мохаммед)

Џим/Џими (Јим/Јиммy)

Женска имена

Мари/Марија/Мери (Марие/Мариа/Марy)

Џуди/Џудит (Јудy/Јудитх)

Софија/Софи (Софиа/Софие)

Ен/Ана/Ени (Анн/Анна/Анние)

Викторија/Вики/Тори (Вицториа/Вицкy/Тори)

Елизабета/Бет/Лизи (Елизабетх/Бетх/Лиззие)

Ебигејл/Еби (Абигаил/Аббy/Аббие)

Ким

Макензи (МацКензие)

Кирстен

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.