Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одабир ИМЕНА за дете може бити ноћна мора: Прича о мајци која је ЋЕРКИ дала име на чији помен су људи ПЛАКАЛИ

Није ни слутила на шта ће људе ово уобичајно име подсећати

1671099818_Foto-Shuttertsock-dete.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

"Родитељи да ли сте се икада покајали што сте дали свом детету одређено име", упитала је, а затим појаснила да су током њене трудноће били убеђени да ће добити дечака, да су за дечака припремили име и да их је девојчица изненадила.

Њен муж је инсистирао да сачувају име које су планирали за дечака, а болница је вршила притисак да што пре дају беби име.

Морали смо да јој дамо име у року од неколико сати, заиста су нас пожуривали“, рекла је она.

Прочитајте још: Каква мајка, таква ћерка: Четири интересанте особине личности које бебе могу да наследе

Пар се одлучио на име Катрина, а испоставило се да је ураган Катрина погодио земљу за шест месеци. „Она пузи, ја је дозивам , а људи плачу на помен имена“, рекла је она. „Није било добро, није била добра ситуација. Име се никада није задржало и сама Катрина није прихватила име које је добила.

Лола је објаснила да је Катрина касније прешла на име које је пар првобитно изабрао за свог очекиваног дечака. „Прошле године сам потрошила око 1.000 долара да јој вратим име у име које сам првобитно желела и да проклињем свог бившег мужа сваки пут када помислим на то“, насмејала се.

„Па слушајте, ако вам се не свиђа име вашег детета, имате годину дана да га промените бесплатно, после тога то није забаван процес“, саветовала је она. Она је у коментарима открила да се њена ц́ерка сада зове Тристан, а јавили су се људи који су поделили сличну судбину, истичући да су морали да крију своје име након урагана.

„Само бих је назвао Трина или Тини“, рекао је један коментатор. „Зовем се Катрина и они који ме добро познају звали су ме Ураган на мојој првој години... други су били збуњени јер сам Кејти“, рекао је додала је још једна коментаторка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas