Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАЈРАДОСНИЈИ ПРАЗНИК

Пошаљите оригиналну честитку НАЈМИЛИЈИМА: Десет најлепших БОЖИЋНИХ ЦИТАТА

На дан Божића, поклонимо непријатељу опроштај а пријатељу срце. Свима - милосрђе!

1641455864_profimedia-0568703509.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Данас је најрадоснији хришћански празник - Божић - дан када треба опраштати, мирити се, и провести га у љубави и слози, како би вам цела година била пуна благостања.

Ово је десет најлепших цитата о Божићу, које можете искористити као честитку најмилијима.

Прочитајте још: У сусрет најрадоснијем ПРАЗНИКУ: Најлепша БОЖИЋНА честитка коју можете послати поруком

- Волите дародавца више него дар. - Бригам Јанг

- Поклоњена љубав и време су основни састојци истински срећног Божића. - Пег Брекен

- За Божић, сви путеви воде кући. - Марџори Холмс

- Сваки је дар, ма како мали, заправо велики ако је дарован с љубављу. - Пиндар

- Онај ко не носи Божић у срцу никад га неће наћи испод јелке. - Рој Смит

- Љубав је оно што се чује у соби кад на Божићно вече престанеш да отвараш поклоне и само слушаш - рекао је једном један дечак по имену Боби.

- Божић махне својим чаробним штапићем око света и све истог часа постане мекше и лепше. - Норман Винсент Пил

- Не дозволите да вам прошлост украде садашњост. Ово је порука Божића: никад нисмо сами. - Тејлор Колдвел

- Предлози за божићне дарове: непријатељу, опроштај. Противнику, толеранцију. Пријатељу, срце. Клијенту, услугу. Свима, милосрђе. Сваком детету, добар пример. Себи - поштовање. - Орен Арнолд

- Благословени нека су дани када се читав свет укључи у заверу љубави. - Хамилтон Рајт Маби

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas