Oglas
· · Komentari: 0
NAJRADOSNIJI PRAZNIK

Pošaljite originalnu čestitku NAJMILIJIMA: Deset najlepših BOŽIĆNIH CITATA

Na dan Božića, poklonimo neprijatelju oproštaj a prijatelju srce. Svima - milosrđe!

1641455864_profimedia-0568703509.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Danas je najradosniji hrišćanski praznik - Božić - dan kada treba opraštati, miriti se, i provesti ga u ljubavi i slozi, kako bi vam cela godina bila puna blagostanja.

Ovo je deset najlepših citata o Božiću, koje možete iskoristiti kao čestitku najmilijima.

Pročitajte još: U susret najradosnijem PRAZNIKU: Najlepša BOŽIĆNA čestitka koju možete poslati porukom

- Volite darodavca više nego dar. - Brigam Jang

- Poklonjena ljubav i vreme su osnovni sastojci istinski srećnog Božića. - Peg Breken

- Za Božić, svi putevi vode kući. - Mardžori Holms

- Svaki je dar, ma kako mali, zapravo veliki ako je darovan s ljubavlju. - Pindar

- Onaj ko ne nosi Božić u srcu nikad ga neće naći ispod jelke. - Roj Smit

- LJubav je ono što se čuje u sobi kad na Božićno veče prestaneš da otvaraš poklone i samo slušaš - rekao je jednom jedan dečak po imenu Bobi.

- Božić mahne svojim čarobnim štapićem oko sveta i sve istog časa postane mekše i lepše. - Norman Vinsent Pil

- Ne dozvolite da vam prošlost ukrade sadašnjost. Ovo je poruka Božića: nikad nismo sami. - Tejlor Koldvel

- Predlozi za božićne darove: neprijatelju, oproštaj. Protivniku, toleranciju. Prijatelju, srce. Klijentu, uslugu. Svima, milosrđe. Svakom detetu, dobar primer. Sebi - poštovanje. - Oren Arnold

- Blagosloveni neka su dani kada se čitav svet uključi u zaveru ljubavi. - Hamilton Rajt Mabi

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas