Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕФИКАСНО

Смирите своје дете: Овај фантастичан трик ће вам помоћи против суза најмлађих

Прилагођавање на школу сваком детету, али и родитељу може бити трауматично. Међутим, једна мама се сетила како да утеши сина и када нису заједно, а своју идеју поделила је на друштвеним мрежама.

1617119788_srce.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Лоуисе Ханнах
Oglas

На свом Фејсбук профилу објавила је како функционише дугме за загрљај, а њена је објава у врло кратком року постала вирални хит. 

Рука у мајчином длану сваком детету је утеха.

- Договорили смо се да ће свако од нас на једном длану нацртати срце и када га стиснемо, послаћемо оном другом загрљај - написала је на Фејсбуку.

Прочитајте још: Лекције које треба да научите децу до 10 година: Сви смо једнаки, поштуј свакога, а посебну пажњу обратите на број 3

Макс је у школи плакао јер сам му недостајала, али је дугме за загрљај профункционисало.

Мама Луиза нацртала је једно срце на Максовом длану и једно на свом, а њему је додала и једно на зглобу, у случају да се срце на длану избрише због превише стискања.

Дугме за загрљај пуни се јаким загрљајем сваки дан пре одласка у школу.

Прочитајте још: Брзо успављивање бебе: Уз ове 4 технике родитељима ће бити много лакше

Након првога дана, упитала га је:

- Јеси добио моје загрљаје?, а Макс јој је одговорио:

- Дуго и јако сам стискао дугме, али нисам плакао.

Ах, то је вероватно онај велики стисак који сам добила - додала је разнежена мама.

Савет домишљате маме прво је објављен на једној Фејсбук страници о родитељству, а након што га је Луиза и приватно поделила, постао је прави хит, са хиљадама коментара захвалних мајки.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas