Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УКРАС

Да ли је СРАМОТА имати ВЕШТАЧКО цвеће? Напротив, ово су трендови!

Стан је мрачан, грејање је јако и нормално је што вам не успева природно цвеће.

1610635973_botanik.PNG
Фото: Instagram/ screenshot prestige.botanicals
Oglas

Пејзажне архитекте нису више априори против вештачког цвећа, јер је заштита животне средине довела до идеје да је боље дуго времена користити артифицијелне биљке него сећи праве.

Прочтиајте још: Шта ФЕНГ ШУИ каже о томе како треба да изгледају женске ТАШНЕ?

Често се може чути и шала да је вештачко цвеће данас лепше и реалистичније од правог! И то је донекле истина, јер нагле промене температуре могу да нашкоде биљкама.

Освежење Фото: Instagram/ screenshot afloral

Приликом одабира вештачког цвећа треба водити рачуна о потребама, али и месту где ће стајати.

1. Покрива мане

Вештачко цвеће је одлично за покривање флека на зидовима, плочицама у купатилу чије су фуге потамнеле, ружних цеви и слично. У том смислу се могу набавити вештачки сукуленти, пузавице и слично.

2. Освежава простор

Досадила вам је увек иста дневна соба, а цвеће је најбржи и најлакши начин да се простор освежи. Као букет у вази на трпезарисјком столу или грана са пупољцима у пролеће. Вештачко цвеће можете ставити и у прозор, па ће и поглед на један гербер бити право освежење у хладним зимским данима.

Прочитајте још: Нигде земље, а ЗУМБУЛ цвета и мирише. Магија? Не, ово је ТАЈНА

3. Савршено је за празнике

Многе домаћице воле да промене атмосферу у кући са сваким наступајућим годишњим добом. То значид а у пролеће треба да гаје луковице зумбула, у лето петуније, у јесен пузавице са црвеним лситовима... Све је то далеко једноставније када се у дом унесе вештачка биљка.

Прочитајте још: БИЉКЕ вам не успевају: Ови знакови указују на то да их ПРЕВИШЕ ЗАЛИВАТЕ

4. Не будите скромни

Ако већ користите вештачко цвеће немојте то радити са једним, скромним цветом. Будите креативни, па направите раскошан букет. Ако имате само један гербер, онда га ставите у занимљиву фчашу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas