Oglas
· · Komentari: 0
UKRAS

Da li je SRAMOTA imati VEŠTAČKO cveće? Naprotiv, ovo su trendovi!

Stan je mračan, grejanje je jako i normalno je što vam ne uspeva prirodno cveće.

1610635973_botanik.PNG
Foto: Instagram/ screenshot prestige.botanicals
Oglas

Pejzažne arhitekte nisu više apriori protiv veštačkog cveća, jer je zaštita životne sredine dovela do ideje da je bolje dugo vremena koristiti artificijelne biljke nego seći prave.

Pročtiajte još: Šta FENG ŠUI kaže o tome kako treba da izgledaju ženske TAŠNE?

Često se može čuti i šala da je veštačko cveće danas lepše i realističnije od pravog! I to je donekle istina, jer nagle promene temperature mogu da naškode biljkama.

Osveženje Foto: Instagram/ screenshot afloral

Prilikom odabira veštačkog cveća treba voditi računa o potrebama, ali i mestu gde će stajati.

1. Pokriva mane

Veštačko cveće je odlično za pokrivanje fleka na zidovima, pločicama u kupatilu čije su fuge potamnele, ružnih cevi i slično. U tom smislu se mogu nabaviti veštački sukulenti, puzavice i slično.

2. Osvežava prostor

Dosadila vam je uvek ista dnevna soba, a cveće je najbrži i najlakši način da se prostor osveži. Kao buket u vazi na trpezarisjkom stolu ili grana sa pupoljcima u proleće. Veštačko cveće možete staviti i u prozor, pa će i pogled na jedan gerber biti pravo osveženje u hladnim zimskim danima.

Pročitajte još: Nigde zemlje, a ZUMBUL cveta i miriše. Magija? Ne, ovo je TAJNA

3. Savršeno je za praznike

Mnoge domaćice vole da promene atmosferu u kući sa svakim nastupajućim godišnjim dobom. To značid a u proleće treba da gaje lukovice zumbula, u leto petunije, u jesen puzavice sa crvenim lsitovima... Sve je to daleko jednostavnije kada se u dom unese veštačka biljka.

Pročitajte još: BILJKE vam ne uspevaju: Ovi znakovi ukazuju na to da ih PREVIŠE ZALIVATE

4. Ne budite skromni

Ako već koristite veštačko cveće nemojte to raditi sa jednim, skromnim cvetom. Budite kreativni, pa napravite raskošan buket. Ako imate samo jedan gerber, onda ga stavite u zanimljivu fčašu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas