Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жена три године заливала собну биљку, а онда је схватила да је НАПРАВЉЕНА ОД ПЛАСТИКЕ - ево како је то могуће (ФОТО)

Жена из Кине је рекла да је купила биљку преко интернета и да се „бринула о биљци као o беби“. Сукулент је био вене плаве боје и годинама је мењао боју, што је довело до тога да верује да лепо расте

1647682765_1_JS260984765.jpg
Фото: Принтскрин/Фејсбук
Oglas

Жена је са љубављу заливала кућну биљку „сваког дана“ скоро три године пре него што је открила да је заправо направљена од пластике.

Госпођа Лиу је поделила слике сукулента на друштвеним мрежама и признала да се осећала глупо након што је приметила своју грешку.

Жена из Кине је рекла да је купила биљку преко интернета и да се „бринула о биљци као о беби“.

Међутим, када је поделила слике на мрежи, рекла је да је схватила да не може да помера лишће руком и убрзо јој је синуло да је заправо направљено од пластике.

Прочитајте још: Ево како да посадите ЛИМУН У ШОЉИЦУ код куће (тако добро мирише!)

Биљка је била вене плаве боје и током година је мењала боју, што је довело до тога да верује да сукулент лепо расте и развија се.

Наставила је да залива биљку током наредних година и веровала је да добро расте и да изгледа здраво.

Признаје да се због открића осећала глупо, али види и смешну страну свега.

Ово није усамљен случај. Кејли Вилкс је такође "религиозно" заливала своју собну биљку више од две године.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Жена, која је имала стриктан распоред заливања за биљку, била је "сломљена" када је сазнала да њена биљка није права.

Рекла је пријатељима на Фејсбуку да се осећа као да су последње две године биле "лаж".

Прочитајте још: Имаћете БЕЛИ ЛУК у неограниченим количинама: Ево како да га једноставно гајите код куће (ВИДЕО)

Тек када је хтела да пресади сукулент, приметила је да је лажан.

Рекла је: "Само сам хтела да се добро бринем о томе. Апсолутно сам волела свој сукулент".

Њена прича је подељена на Фејсбук страници групе за собне биљке у Аустралији, где је неколико других људи признало да су такође направили исту грешку.

Једна је рекла: "Моја другарица на послу увек убија биљке јер их не залива, па сам јој дала лажну. Заливала је месец дана пре него што сам јој рекла да је лажна."

А други је додао: „Мој тата је заливао једну од маминих биљака годину дана након што је умрла не схватајући да је лажна. Добро смо се насмејали због тога, кладим се да се и мама добро смејала горе."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas