Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦВЕЋЕ

Не иде вам на послу? Окружите се биљкама које ДОНОСЕ НОВАЦ

На истоку сматрају да златна пузавица доноси новац, а привлаче их и красула, пахира и кинески долар.

1600073725_green.jpg
Фото: Youtube/ screenshot Green plants
Oglas

Да би коначно почео да стиже новац морате се окружити биљкама које га привлаче и доносе.

Биљке треба окачити изнад и окружити просторију у којој се ствара и раде финанасије, али уколико немате где да их закачите морате направити зид по којем ће се ширити. За почетак набавите неке од биљака: златну пузавицу, красулу, пахиру или киенски долар.

Рам за биљке Фото: Youtube/ screenshot Green plants

Прочитајте још: Цвеће се ПОЛОМИЛО? Одлично! Направите ВОДЕНУ башту (ФОТО)

Најважније је направити конструкцију. Набавите пластичне саксије и запушите рупе за одвод, а то можете урадити селотејпом. Требају вам и пластичне цеви које ћете ставити у средину сакције и причврстити камењем, али је још боље да сипате цемент, јер ће тако бити стабилнији.

Направите конструкцију која ће држати саксије.

За цев треба закачити рам од пластичних цеви у које можете да зашрафите куке. Одлично је ако цеви имају рупице, али ако немају лако ћете их направити. О куке закачите ужад и испреплетите најлонски канапом који ће моћи да издржи биљке.

Конструкције испреплетите мрежом и провуците златну пузавицу кроз њу.
Фото: Youtube/ screenshot Green plants

Прочитајте још: ПРВА ПОМОЋ за орхидеју: Маказе и СТИРОПОР

На саму цев, уколико оцените да сте направили довољно јаку конструкцију причврстите саксије и време је да се саде биљке. Убаците дренажни слој каменчића, па земљу и посадите биљке. Залијте биљке и листове нежно провуците кроз мрежу коју сте направили.

Ако имате куку на плафону биљке посадите у стару гуму

Други начин је да искористите пукнуту гуму од бицикла и да у њу посадите златну пузавицу која нема дубок корен, а онда је окачите да виси.

Прочитајте још: ПЕТ биљака које НЕ можете УБИТИ

Залтна пузавица, иначе, важи за изузетно издржљиву и незахтевну биљку. Када се окружите овим биљкама брзо ће и новац стићи!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas