Oglas
· · Komentari: 0
CVEĆE

Ne ide vam na poslu? Okružite se biljkama koje DONOSE NOVAC

Na istoku smatraju da zlatna puzavica donosi novac, a privlače ih i krasula, pahira i kineski dolar.

1600073725_green.jpg
Foto: Youtube/ screenshot Green plants
Oglas

Da bi konačno počeo da stiže novac morate se okružiti biljkama koje ga privlače i donose.

Biljke treba okačiti iznad i okružiti prostoriju u kojoj se stvara i rade finanasije, ali ukoliko nemate gde da ih zakačite morate napraviti zid po kojem će se širiti. Za početak nabavite neke od biljaka: zlatnu puzavicu, krasulu, pahiru ili kienski dolar.

Ram za biljke Foto: Youtube/ screenshot Green plants

Pročitajte još: Cveće se POLOMILO? Odlično! Napravite VODENU baštu (FOTO)

Najvažnije je napraviti konstrukciju. Nabavite plastične saksije i zapušite rupe za odvod, a to možete uraditi selotejpom. Trebaju vam i plastične cevi koje ćete staviti u sredinu sakcije i pričvrstiti kamenjem, ali je još bolje da sipate cement, jer će tako biti stabilniji.

Napravite konstrukciju koja će držati saksije.

Za cev treba zakačiti ram od plastičnih cevi u koje možete da zašrafite kuke. Odlično je ako cevi imaju rupice, ali ako nemaju lako ćete ih napraviti. O kuke zakačite užad i isprepletite najlonski kanapom koji će moći da izdrži biljke.

Konstrukcije isprepletite mrežom i provucite zlatnu puzavicu kroz nju.
Foto: Youtube/ screenshot Green plants

Pročitajte još: PRVA POMOĆ za orhideju: Makaze i STIROPOR

Na samu cev, ukoliko ocenite da ste napravili dovoljno jaku konstrukciju pričvrstite saksije i vreme je da se sade biljke. Ubacite drenažni sloj kamenčića, pa zemlju i posadite biljke. Zalijte biljke i listove nežno provucite kroz mrežu koju ste napravili.

Ako imate kuku na plafonu biljke posadite u staru gumu

Drugi način je da iskoristite puknutu gumu od bicikla i da u nju posadite zlatnu puzavicu koja nema dubok koren, a onda je okačite da visi.

Pročitajte još: PET biljaka koje NE možete UBITI

Zaltna puzavica, inače, važi za izuzetno izdržljivu i nezahtevnu biljku. Kada se okružite ovim biljkama brzo će i novac stići!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas