Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Бритни Спирс се ОСВЕТИЛА оцу: На Инстаграму објавила погрдну објаву (ФОТО)

Бритни Спирс је поново слободна, а први дан је искористила да се освети оцу Џејмију.

1631170469_britani.PNG
Фото: Instagram/ screenshot britneyspears
Oglas

Бритни Спирс (39) је поново одлучила да неће да ћути и објавила је нову објаву на Инстаграму.

Прочтитајте још: Гости су били ШОКИРАНИ! Кејт Мидлтон је улетела у паб са принцезом Шарлот, а имали су ЈАК РАЗЛОГ

Свађа са оцем се наставља

Бритни Спирс 13 година живи под кључем, а о њеном животу више од деценије одлучије отац Џејми. Он је добио легално старатељство над ћерком која је постала звезда као девојчица, а као жена потпуно изгубила компас.

Фото: Instagram/ screenshot britneyspears

Бритни Спирс је тражила да се прекине старатељство и да поново преузме контролу над својим животом. Отац Џејми је у уторак поднео суду захтев да се прекине старатељство, а Бритни Спирс уместо да буде задовољна - наставила да се свађа са оцем.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Бритни Спирс је објавила Стори

Бритни је објавила Стори са две старе слике на којима наступа са иги Азалеојм (31). Написала је:

- Ја и Иги на сцени 🎤💃🏼👯 !!! Било је забавно радити са тако јаком женом као што је она. Нисам упознала њену нову бебу. Бог је благословио. Иако је име песме "Лепе девојке" ово је бише освета за НЕРДОВЕ - написала је Бритни.

Шта је нерд?
Бритни је оца назвала "нердом" и вероватно је хтела да каже "затворен човек" који тешко комуницира са другима. У жаргону нерд значи штребер, хакер, момак обично са наочарима који је интровертан.

Бритни Спирс после песме "The Toxic" није снимила ништа, а све време је правила скандале јер јој друштвене мреже нису биле укинуте. Иначе, Бритни спирс има скоро 40 милиона пратилаца.

Отац се нада да ће слободу паметно искористити

Када је потписана њена слобода, Бритни није издржала и поново је морала да направи скандал са новим постом.

Господин Спирс ћерки жели све најбоље

- Господин Спирс је поново рекао да жели најбоље својој ћерки и потпуно се отказао старатељства. Она сада може сама да управља својим животом и господин СПирс се нада да ће она искористити ту шансу на најбољи начин - пише у судској одлуци.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс испратила ћерку на колеџ, па у купаћем вежбала хулахоп (ВИДЕО)

 

Судија Бренда Пени је већ рекла да ће одобрити слободу Бритни Спирс када је адвокат певачице поднео петицију 29. септембра.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas