Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Ко је радио као портир у лудници, а ко је био гробар? Пре него што су постали познати СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ су се бавиле овим пословима

Мали број познатих светских звезда, знало је којим послом жели да се бави

1610034450_Depositphotos_4960234_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Иако су данас главна тема светских медија, многе познате личности пре него што су окусиле сјај гламура и црвеног тепиха, имала су разна занимања, а сада би најрадије волели да их забораве.

Прочитајте још: Како Ана Ивановић прославља Божић? Честитала празник свм верницима који данас славе

Род Стјуарт је врло рано узео гитару у руке - са 14 година. Али, док није почео да зарађује од музике, поправљао је тарабе, радио је као колпортер и као гробар на гробљу Хајгејт у Лондону. У Барселони је ухапшен због скитње и депортован из Шпаније, у којој је покушавао да свира и пева на улици.

- У то време једина ми је жеља била да задржим посао шест месеци и тако уштедим 300 фунти да купим „остина", у коме ћу возити девојке - рекао је својевремено славни музичар.

 

Бој Џорџ, некадашњи певач групе "Калчер клаб", а данас веома успешан ди-џеј, радио је на слагању робе у ланцу супермаркета "Теско". Отпуштен је из веома бизарног разлога: кесе са логом ове фирме носио је као модни детаљ, а управа супермаркета није се слагала да славу ове компаније "носи" изразито феминизирани Бој Џорџ!

Кармен Електра радила је као плесачица у забавном парку Кингс ајленд у Охају. Врло брзо имала је прилику да промени судбину, када ју је певач Принс ангажовао да запева у женској реп групи.

Мик Џегер је почео каријеру на веома чудном месту, као портир у психијатријској болници. Касније је тврдио да је на том послу изгубио и невиност, али не са пацијенткињом, већ са медицинском сестром у остави. Порочни рокер је током летњег распуста продавао сладоледе у парку.

Анђелина Џоли често је тврдила да је као девојчица желела да ради као организатор сахрана. Ипак, захваљујући оцу, глумцу Џону Војту, то јој није било суђено. Већ у раној младости почела је да глуми, наступајући у спотовима Ленија Кравица, "Ролингстонса", Мит Лоуфа.

Том Круз је данас најславнији сајентолог на свету, а његове исповести се у овој необичној религији третирају скоро као Свето писмо. Међутим, ово није први сусрет Круза са верским животом - као врло млад Том је уписао богословску школу, у чврстој намери да постане свештеник. Глумац је радио и као разносач новина, тачније "Лујвил курир - журнала" у Кентакију.

Том Хенкс је у младости радио свашта, али се увек налазио око места где славни раде, једу или спавају. Радио је као куварски помоћник у једном пшознатаом ресторану, потом као продавац кокица и кикирикија у спортској арени у Оукленду у Калифорнији. Хенкс је радио и као потрчко у хотелу, где је носио торбе многим славним лицима.

Џон Бон Џови пекао је пљескавице у једном познатом ресторану

Семјуел Л. Џексон је приличан изузетак у глумачком свету - пре него што је постао славан био је веома ангажован друштвени активиста. Као студент избачен је са колеџа Мурхаус због насилних демонстрација за људска права, током којих су он и његове колеге отели чланове надзорног одбора овог факултета и држали их као таоце. Након овог инцидента, преселио се у Лос Анђелес и радио као социјални радник две године. Тад је углавном радио са веома сиромашним црнцима. Након тога, вратио се на Мурхаус и дипломирао драму са изузетним оценама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas