Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ko je radio kao portir u ludnici, a ko je bio grobar? Pre nego što su postali poznati SVETSKE ZVEZDE su se bavile ovim poslovima

Mali broj poznatih svetskih zvezda, znalo je kojim poslom želi da se bavi

1610034450_Depositphotos_4960234_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Iako su danas glavna tema svetskih medija, mnoge poznate ličnosti pre nego što su okusile sjaj glamura i crvenog tepiha, imala su razna zanimanja, a sada bi najradije voleli da ih zaborave.

Pročitajte još: Kako Ana Ivanović proslavlja Božić? Čestitala praznik svm vernicima koji danas slave

Rod Stjuart je vrlo rano uzeo gitaru u ruke - sa 14 godina. Ali, dok nije počeo da zarađuje od muzike, popravljao je tarabe, radio je kao kolporter i kao grobar na groblju Hajgejt u Londonu. U Barseloni je uhapšen zbog skitnje i deportovan iz Španije, u kojoj je pokušavao da svira i peva na ulici.

- U to vreme jedina mi je želja bila da zadržim posao šest meseci i tako uštedim 300 funti da kupim „ostina", u kome ću voziti devojke - rekao je svojevremeno slavni muzičar.

 

Boj Džordž, nekadašnji pevač grupe "Kalčer klab", a danas veoma uspešan di-džej, radio je na slaganju robe u lancu supermarketa "Tesko". Otpušten je iz veoma bizarnog razloga: kese sa logom ove firme nosio je kao modni detalj, a uprava supermarketa nije se slagala da slavu ove kompanije "nosi" izrazito feminizirani Boj Džordž!

Karmen Elektra radila je kao plesačica u zabavnom parku Kings ajlend u Ohaju. Vrlo brzo imala je priliku da promeni sudbinu, kada ju je pevač Prins angažovao da zapeva u ženskoj rep grupi.

Mik Džeger je počeo karijeru na veoma čudnom mestu, kao portir u psihijatrijskoj bolnici. Kasnije je tvrdio da je na tom poslu izgubio i nevinost, ali ne sa pacijentkinjom, već sa medicinskom sestrom u ostavi. Poročni roker je tokom letnjeg raspusta prodavao sladolede u parku.

Anđelina Džoli često je tvrdila da je kao devojčica želela da radi kao organizator sahrana. Ipak, zahvaljujući ocu, glumcu Džonu Vojtu, to joj nije bilo suđeno. Već u ranoj mladosti počela je da glumi, nastupajući u spotovima Lenija Kravica, "Rolingstonsa", Mit Loufa.

Tom Kruz je danas najslavniji sajentolog na svetu, a njegove ispovesti se u ovoj neobičnoj religiji tretiraju skoro kao Sveto pismo. Međutim, ovo nije prvi susret Kruza sa verskim životom - kao vrlo mlad Tom je upisao bogoslovsku školu, u čvrstoj nameri da postane sveštenik. Glumac je radio i kao raznosač novina, tačnije "Lujvil kurir - žurnala" u Kentakiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Tom Henks je u mladosti radio svašta, ali se uvek nalazio oko mesta gde slavni rade, jedu ili spavaju. Radio je kao kuvarski pomoćnik u jednom pšoznataom restoranu, potom kao prodavac kokica i kikirikija u sportskoj areni u Ouklendu u Kaliforniji. Henks je radio i kao potrčko u hotelu, gde je nosio torbe mnogim slavnim licima.

Džon Bon Džovi pekao je pljeskavice u jednom poznatom restoranu

Semjuel L. Džekson je priličan izuzetak u glumačkom svetu - pre nego što je postao slavan bio je veoma angažovan društveni aktivista. Kao student izbačen je sa koledža Murhaus zbog nasilnih demonstracija za ljudska prava, tokom kojih su on i njegove kolege oteli članove nadzornog odbora ovog fakulteta i držali ih kao taoce. Nakon ovog incidenta, preselio se u Los Anđeles i radio kao socijalni radnik dve godine. Tad je uglavnom radio sa veoma siromašnim crncima. Nakon toga, vratio se na Murhaus i diplomirao dramu sa izuzetnim ocenama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas