Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавна прича Антонеле и легендарног Лионела Месија: Упознали се као деца и остали заједно до данас (ФОТО)

Антолена Рокуцо највернији је Месијев навијач

1671439878_profimedia-0742141973.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Аргентина је јуче трећи пут у историји постала шампион света када је у финалу Светског првенства победила Француску на челу са невероватним Лионелом Месијем, који је још једном покупио велику пажњу. Њега је са трибина све време бодрила породица - мајка, супруга и тројица синова.

Навијајући из све снаге, Антонела Рокуцо, привукла је пажњу поред саме утакмице на терену. Занимљиво је то да њена и Месијева љубавна прича броји године, а упознали су се када су били деца.

Прочитајте још: КАО ЛУТКА: Марго Роби у својој најновијој улози глуми чувену БАРБИКУ, погледајте ко је Кен! (ФОТО/ВИДЕО)

Удаљеност која је уследила када је Меси отишао из родне Аргентине како би тренирао, није могла да их спречи да се заљубе и остану заједно.

- Моја жена, Антонела, има много квалитета. Заиста се дивим томе како се носи са свакодневним животом, увек је добро расположена и одлично приступа проблемима. Веома је интелигентна - рекао је фудбалер једном приликом за ФК Барселона.

Антонела свом снагом подржава Месијеву каријеру. Манекенка редовно бодри супруга током његових фудбалских утакмица све ово време.

Пар се упознао у свом родном граду Росарио, у Аргентини, када су били деца. Када је Меси био тинејџер, преселио се у Шпанију да настави фудбалску каријеру. Антонела је за то време студирала у Аргентини. Дипломирала је хуманистичке и друштвене науке на Националном универзитету Росарио и започела постдипломске студије из стоматологије. Међутим, наводно је одлучила да одустане како би могла да буде уз садашњег супруга, преноси Пипл.

Прочитајте још: УЗ ЦРВЕНИ РУЖ И КРАТКУ ХАЉИНУ: Погледајте фризуру коју Џенифер Лопез предлаже за празнике (ВИДЕО)

Венчање фудбалера и модела названо је „венчањем века“. Били су присутни сви Месијеви саиграчи, заједно са Шакиром и њеним тадашњим партнером Жераром Пикеом. Венчање је одржано 30. јуна 2017. у родном граду пара.

Године 2012. дочекали су свог првог сина, Тиага. Њихов други син Матео рођен је 2015. године, а трец́и Ц́иро 2018. године

- Скупљате искуство у свим аспектима живота, на терену и ван њега. Али, као људско биц́е, троје деце је променило мој поглед на живот, мој начин размишљања и такође ми је помогло да растем. Иако код куц́е постоји неколико тренутака предаха са троје деце, трудимо се да уживамо у свакој секунди са њима, било да је у питању гледање телевизије, играње или било шта друго. Волимо да останемо код куц́е и уживамо у овим тренуцима -  описао је Меси очинство једном приликом за ФК Барселона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas