· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Megan Markl BESNA: Lilibet Dijana NIJE na listi naslednika KRUNE! (FOTO)

Iako je rođena pre dva meseca Lilibet Dijana i dalje nije uspisana na listu naslednika kraljevske krune.

1627285488_Depositphotos_157627316_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Megan Markl je prva primetila da njene ćerke Lilibet Dijane skoro dva meseca posle rođenja, i dalje nije na zvaničnoj listi naslednika prestola britanske kraljevske kuće. Posle odbijanja da se Lilibet Dijana krsti u Vindzoru ovo je drugi udarac za Megan Markl.

Pročitajte još: Princ Džordž puni 8 godina! Očekuje ga poklon koji nervira Kejt Midlton!

Zvaničan red naslednika britanske krune

Red naslednika trona je zvanična lista koju potvrđuje i britanski parlament. Red naslednika čine članovi kraljevske porodice koji bi mogli da jednog dana ponesu krunu u koliko neki suveren umre ili se odrekne prestola.

Prvi na listi ne silazi 72. godine!

Tako je prvi na listi naslednika trona princ od Velsa Čarls, a tu se nalazi pune 72. godine. Na drugom mestu se nalazi vojvoda od Kemnbridža, odnosno Vilijem, a na trećem je njegov sin mali princ od Kemnbridža Džordž koji je upravo napunio osam godina.

Arči je na sedmom mestu

Na četvrtom mestu je princeza Šarlota i na petom mali Luis, Vilijamova deca. Na šestom mestu je vojvoda od Saseksa, a na sedmom njegov sin mali Arči. Na osmom mestu se i dalje nalazi vojvoda od Jorka, Endrju, brat princa Čarlsa! Slede princeze Beatrisa i Eugenija koja je na 10. mestu.

Pročitajte još: Kraljica je ljuta: Megan Markl i princ Hari neće krstiti Lilibet u Vindzoru

Lilibet Dijana je rođena 4. juna u SAD i trebala bi da bude osama u redu za naslednika trona, ali kraljevska kuća još uvek nije "apdejtovala" svoj sajt.

Foto: skrinšot/www.royal.uk/succession

Megan Markl se žalila Opri

Megan Markl i princ Hari su već ukazali Bekingemskoj palati da ime male Lilibet Dijane, sedam nedelja posle rođenja, i dalje nedostaje na čuvenoj listi. Međutim, kraljevski sajt redovno obaveštava o svim aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske porodice, ali nije "osvežio" listu naslednika!

Arči je ubačen na listu posle 15, a mali Džordž samo 12 dana!

Kada su se rodili princ Džordž, princeza Šarlot i mali princ Luis najkasnije 12 dana posle rođenja na sajtu su se našla njihova imena kao budućih naslednika. Kada se2019. godine  rodio Arči, stariji brat Lilibet Dijane, njegovo ime kao naslednika objavljeno je posle 15 dana.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

megan Markl (39) i princ Hari (36) su u intervjuu Opri Vinfri već rekli da su bili izuzetno povređeni što je mali Arči tako kasno objavljen na listi naslednika prestola.

Pročitajte još: Omiljena BAGET torbica Keri Bredšo: Nosi se kao hleb pod rukom i apsolutni je hit! (FOTO)

Portparol kraljevske porodice je saopštio da je primio k znanju da se Lilibet Dijana ne nalazi na listi naslednika trona.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.