Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATAN NATAL

ASTROLOG otkriva: Lilibet Diana će ostaviti PEČAT U SVETU! Šefovaće i starijem bratu Arčiju!

Astrolog Debi Frank tvrdi da će Lilibet biti radoznala i brbljiva žena koja će ostaviti pečat u svetu.

1623652549_w_56058870.jpg
Foto: EPA
Oglas

Astrolog Debi Frank veoma dobro zna kakva će biti mala Lilibet Diana kada poraste.Ona je bila lični astrolog princeze Diane od trenutka kada su se upoznale 1989. godine. Ostale su bliske prijateljice do smrti Ledi Di 1997. godine.

Blizanac je umro i rodio se novi!

Kada je nedavno preminuo najpoznatiji Blizanac u kraljevskoj porodici energija princa Filipa prenela se na novog Blizanca - Lilibet, ćerku Megan Markl i princa Harija.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Blizanci su razigran znak, društven, uvek spreman za akciju i zauvek mlad u srcu. Lilibet će upravo takva i biti, a to će naročito dolaziti do izražaja pored njenog brata Arčija koji je kruti Bik. NJena sestra i brat od strica princeza Šarlota i Luis, kao i prabaka kraljica Elizabeta, takođe, su Bikovi!

Tri Bika u kraljevskoj porodici

Kao što je Bik stabilan tako su Blizanci pokretni, lepršavi, svetlucavi. Tamo gde je Bik nogama ukopan u zemlju, Blizanci su visoko u oblacima. To je, napravno, kombinacija vatra i voda, čekić i nakovanj. Bik i Blizanci mogu da budu savršen balans jedan drugom, što je i dokazao brak između kraljice Elizabete i princa Filipa koji je trajao 75 godina.

Lilibet će se odlično slagati sa Bratom, biće glavna u njihovom odnosu.

Blizanca Lilibet će čvrsto sa bratom Bikom Arčijem povezivati  Mesec i Mars u Blizanci koji će im dati prirodni afinitet i interes za iste stvari.

Pročitajte još: Kućna fabrika zdravlja: Ruska travarka Tatjana Guturova savetuje kako se bere i suši bilje?

Čarls, Kamila, Kejt i Lilibet imaju kraljevskog lava

Mala Lilibet deli i kraljevskog Lava u usponu koji je zajednička crta među svim članovima kraljevske porodice. princ Čarls i Kamila, vojvotkinja od Kembridža Kejt imaju Lava koji im omogućava i daje neverovatnu snagu da dostojanstveno stoje sami u grupi ljudi.

Mesec u Ovnu - zna šta hoće

Mala beba Saseksa ima Mesec u Ovnu, a to definitivno znači da će uvek i u svakoj situaciji znati šta hoće. Lilibet će biti šef, a šefovaće i njenom starijem bratu Arčiju. Ipak, Lilibet ima osećajnu dušu, bogatu maštu.

Pročitajte još: PRESLATKO: Princ je PRVI PUT PROGOVORIO u javnosti i svi su ZANEMELI! (VIDEO)

Rođena je da ostavi pečat i brzo će pronaći cilj svog postojanja

Rođena je da bude primećena, jer u 10. kući ima Sunce koje je izvodi na scenu. Ona je rođena da ostavi pečat u svetu tokom života. NJeno Sunce je toliko blizu plenti sudbine na severnom čvoru da je, definitivno, rođena sa razlogom i vrlo brzo će znati cilj svog postojanja.

Princeza Diana je imala Sunce u Raku

Princeza Diana, baka male Lilibet, imala je Sunce u Raku i beba ima kao i ona Veneru i Marsa u Raku, a to joj je zajedničko sa stricem Vilijamom (Sunce i Mesec u Raku) i strinom Kejt (Mesec u Raku), ali i Megan (Mars i akscedent u Raku).

Često se u familiji provlači isti znak.

Veoma je često da čitava familija ima slične znake ili da se ponavljaju kroz generacije.

Pročitajte još: Revolucionalno otkriće ruskih naučnika: Heljda je super-fud, a osim što usporava starenje ima i nevervatne moći!

Lili će izrasti u komunikativnu ženu, pomalo brbljivu, ali veoma znatiželjnu. Biće izuzetno ekstrovertna i veoma će privlačiti ljude. NJena ličnsot biće topla i imaće neograničen kapacitet da se povezuje sa ljudima, a mnogima će pomoći da se iskažu i postignu svoj cilj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas