· · Коментари: 0

Не престаје да изазива контраверзу: Кање Вест нашао жену која подсећа на Ким Кардашијан, па је умотао у црно од главе до пете (ФОТО)

Кање Вест и Бјанка Цензори примећени су како напуштају црквену службу са сином Псалмом

1685947128_profimedia-0781477054-Kim-i-zena.jpg
Пхото: Профимедиа

Кање (45) је у свом другом браку са Бјанком (28), која неодољиво подесћа на њЕгову бившу, Ким. Бјанка, која је и сама дизајнерка у његовој компанији, под великим је утицајем репера, када је модни израз у питању.
Пар је последњих месеци виђен у бизарним издањима, али последње је надмашило сва остала.

Контраверзни репер и Бјанка, су виђени како излазе из цркве одевени потпуно у црно. Док је Кање на ногама носио само чарапе, имао је мајицу са наглашеним нараменицама и натписом ''Полизе''(полиција) на леђима.

Бјанка је носила црну газу од главе до пете- у буквалном смислу. Такође је имала велики пенасти круг, који је 
кружио око њеног тела и покриво рамена и врат. На ногама је носила црне кожне чизме до колена. Кање је све време намештао одећу својој супрузи, којој су чак и лице и руке било прекривен црном газом.

Друштво им је правио и Кањеов четворогодишњи син Псалм. 
Иако често делују веома мрачно и бизарно, током својихј јавних појављивања, извор за ''Тхе Сун'' наводи да пару иде добро:

'' Бјанка управља свиме, и све је у вези са њеним мушкарцем. Ствари им иду добро у браку, обоје изгледају изузетно добро и срећни су заједно'', навели су.

А како вама делују, и да ли вам се допада њихов стил?

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.