Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Robert de Niro o promašajima u karijeri: Prevarili su me u filmu KUM!

Robert de Niro progovorio o najvećim promašajima u karijeri, a bilo ih je mnogo.

1623307632_Robert-Deniro.jpg
Foto: EPA
Oglas

Robert de Niro se u ponedeljak putem "Zuma" pojavio u emisiji "The Tonight Show" i ispričao mnoge tajne iz svoje duge karijere.

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Robert de Niro je izgubio mnoge uloge

Novinarka je čuvenog glumca pitala da li je tačno da je odbio ulogu u čuvenoj komediji "Big" iz 1988. godine koja je proslavila Toma Henksa?

- Istina je, mada je nisam odbio. Pregovarao sam i pregovarao i eto kako sam prošao. Ukratko loše. Ali, komedija je ispala veoma dobra - rekao je Robert de Niro.

U "Kumu" je De Niro trebao da glumi Sonija

U emisiji je De Niro govorio i o čuvenom Tribeca Film Festival koji je ove godine jubilaran. To je bila prilika i da ga novinarka pita da li je tačno da je u filmu "Kum" hteo da glumi Majkla, a ponudili su mu Sonija?

Pročitajte još: Popularnu manekenku napali zbog načina na koji drži bebu: Da li je ovo nemarno ponašanje Emili Ratajkovski? (FOTO)

- Svi smo želeli ulogu Majkla Korneonea, ali smo i svi znali da će je dobiti Al Paćino, jer je Frensis Ford Kopola želeo njega. Hteo sam da glumim Sonija i počeo sam da učim tu ulogu, ali Frensis me je pustio da čitam ulogu iako je znao da će ga glumiti Džimi Kan - seća se De Niro.

Robert de Niro je, na kraju glumio don Vita Korleona.

Pročitajte još: ŠIRLI TEMPL - Slavu je stekla sa 3 godine, a do desete je zaradila svoj prvi MILION!

Na kraju, novinarka je pitala De Nira ko je izmislio rečenicu “You talkin’ to me?” u filmu Martina Skorsezea "Taxi Driver" (Taksista) koja ga je proslavila?

- Manje više ja - zaključio je Robert de Niro.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas