Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШИК ТУФНИЦЕ Кејт Мидлтон: Док подржава принца Вилијама, на догађају који означава прекретницу у њиховој ЉУБАВНОЈ ПРИЧИ (ФОТО)

Принцеза од Велса одржала је модну лекцију на последњем краљевском ангажману

1687250172_profimedia-0784282373-Kejt-Midlton.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Радни чланови краљевске породице имају пуне руке посла, и веома попуњен распоред овог лета. Тек што се завршила манифестација у част краља ''Троопинг тхе цолоурс'', видимо их у новом ангажману.

Принцеза од Велса, је била подршка свом супругу принцу Вилијаму, током ''Ордена подвезице'' у замку Виндзор. Том приликом је била на висини задатка као и увек, и унела је дашак шика носећи белу хаљину са црним туфницама, дугих рукава и полу-ролке. 
У комбинацији са шеширом Филипа Трејсија, црног обода са украсом у виду цветова и перја са обе стране обода, који су такође били прекривени туфницама. 

Принц Вилијам, који ће у среду напунити 41 годину, први пут је ушао у процесију као престолонаследник, носећи традиционални шешир украшен нојевим перјем. Он је раније носио своје ордене подвезице, на крунисању краља Чарлса у мају.

Принц од Велса већ годинама присуствује овој церемонији, са супругом поред себе.

Први пут је добио витешку титулу Орден подвезице 2008.године, исте године када је Мидлтон први пут присуствовала са њим, три године пре њиховог венчања.

Фото: Профимедиа

Њено присуство у то време је указивало да је лепо прихваћена у краљевској породици. Две године касније, принц Вилијам је запросио Кејт прстеном своје покојне мајке, принцезе Дајане.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas