Oglas
· · Komentari: 0

ŠIK TUFNICE Kejt Midlton: Dok podržava princa Vilijama, na događaju koji označava prekretnicu u njihovoj LJUBAVNOJ PRIČI (FOTO)

Princeza od Velsa održala je modnu lekciju na poslednjem kraljevskom angažmanu

1687250172_profimedia-0784282373-Kejt-Midlton.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Radni članovi kraljevske porodice imaju pune ruke posla, i veoma popunjen raspored ovog leta. Tek što se završila manifestacija u čast kralja ''Trooping the colours'', vidimo ih u novom angažmanu.

Princeza od Velsa, je bila podrška svom suprugu princu Vilijamu, tokom ''Ordena podvezice'' u zamku Vindzor. Tom prilikom je bila na visini zadatka kao i uvek, i unela je dašak šika noseći belu haljinu sa crnim tufnicama, dugih rukava i polu-rolke. 
U kombinaciji sa šeširom Filipa Trejsija, crnog oboda sa ukrasom u vidu cvetova i perja sa obe strane oboda, koji su takođe bili prekriveni tufnicama. 

Princ Vilijam, koji će u sredu napuniti 41 godinu, prvi put je ušao u procesiju kao prestolonaslednik, noseći tradicionalni šešir ukrašen nojevim perjem. On je ranije nosio svoje ordene podvezice, na krunisanju kralja Čarlsa u maju.

Princ od Velsa već godinama prisustvuje ovoj ceremoniji, sa suprugom pored sebe.

Prvi put je dobio vitešku titulu Orden podvezice 2008.godine, iste godine kada je Midlton prvi put prisustvovala sa njim, tri godine pre njihovog venčanja.

Foto: Profimedia

NJeno prisustvo u to vreme je ukazivalo da je lepo prihvaćena u kraljevskoj porodici. Dve godine kasnije, princ Vilijam je zaprosio Kejt prstenom svoje pokojne majke, princeze Dajane.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas