· · Коментари: 0

Симпатична глумица у ПЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ изгледа беспрекорно - открила ТАЈНУ ДИЈЕТЕ која ју је довела у најбољу форму (ФОТО)

Звезда серије "EastEnders" и филма "Love Actually" у 45. години изгледа боље него икад

1645433136_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/martinemccutcheon

Мартин МекКачн има много тога да прослави у 2022. години. Поред 10 година брака са 37-годишњим певачем Џеком Мекманусом, позната глумица је започела манекенску каријеру након што је потписала уговор са престижном агенцијом за моделе Елите.

И можемо да видимо зашто – поглед на Инстаграм страницу 45-годишње Мартин потврђује да она практично блиста.

Прочитајте још: "НИЂЕ ВЕЗЕ": Нина Јанковић прошетала у СМЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ - промашај или погодак? (ФОТО)

Током протекле деценије, Мартин је патила од бројних скривених болести са којима се било тешко носити, укључујући синдром хроничног умора, фибромиалгију и лајмску болест, али пронашла је начине да управља својим здрављем, што јој је дало енергију да јури и своје снове и своју седмогодишњу „чудотворну бебу“ Раферти, која је зачета упркос проблемима са плодношћу.

„Мислим да је потребно много времена да схватите шта је ваш сопствени рецепт“, каже она за магазин Лове Сундаи.

„Требало ми је толико времена да прегледам све ствари које постоје и само урадим оно што ради за мене. Значи, није тако једноставно као само одлазак на луду дијету. Само осећам да је заиста важно подстаћи жене да буду најбоља верзија себе."

Мартин каже да не следи одређену дијету да би остала здрава, али има једноставан трик да остане у форми.

„Правило 80/20 је оно што ради за мене“, рекла је она.

„У 80% своје недеље, углавном ћу јести само здраве протеине, поврће и воће, органске сокове и сокове од поврћа и намаз. А онда ћу се почастити посластицама 20% времена – узећу парче пице, чоколаде или торте да прославим рођендан пријатеља. Урадићу то јер знам да сам већину недеље чинила добре ствари за своје срце."

Мартин такође иде у шетњу од 40 минута сваког дана ради вежбања.

„Шетам са својим псима сваки дан – то је добро за моју главу и здравље“, рекла је.

„Онда ћу ићи право у шуму. Када смо живели у Лондону, ходала сам до паркова или ишла на траку за трчање у теретани, али није било тако задовољавајуће као сада. Сада живимо на селу, имам много лепшег простора око себе, где имам времена да дишем. Волим да шетам око 40 минута."

Мартин пати од фибромиалгије, стања које узрокује распрострањен бол и екстремни умор и користе хладне тушеве да помогне у борби против стања.

"Није сваки дан, али имам један када могу", рекла је.

Мартин и њен супруг Џек ће овог септембра прославити 10 година брака.

„Имам веома снажног и ћутљивог, али подржавајућег партнера који је сам по себи успешан“, рекла је она. „Он је продуцент и текстописац, тако да разуме индустрију, али има свој успех и своје самопоуздање, и воли да ми помаже да заблистам. Веома сам срећна што сам упознала неког таквог, јер у нашој индустрији можете срести људе који се или такмиче са вама или не разумеју индустрију. Тако да је за мене то био савршен коктел."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.