Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Желите да будете витке као НИКОЛ КИДМАН? Никакав проблем! Откривамо ТАЈНУ њене исхране

Најпознатија аустралијска глумица данас слави 53. рођендан, а њена витка фигура и тело у форми резултат су комбинације добрих гена, редовног вежбања и плана исхране којег се годинама придржава

1592599994_Nikol-Kidman.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Славна глумица Никол Кидман може се похвалити изузетно витком фигуром, генима који су јој дали импозатних 180 центиметара висине и извајаном телу у пуној форми захваљујући редовном вежбању.

Прочитајте још: Овог лета понесите за БРОЈ МАЊУ хаљину! Питате се како, а ми доносимо РЕШЕЊЕ

Попут већине холивудских глумица, и Никол Кидман велику пажњу посвећује свом изгледу, па осим редовног вежбања она се придржава и плана исхране, који јој помаже да остане у топ форми.

Добра генетска предиспозиција, редовно вежбање и идеалан план исхране у коме ужива и у слаткишима

Тајна је једноставна - Никол Кидман није претерано строга и једе готово све, али умерено. Тачније, она се придржава плана 80:20, што значи да је 80 одсто хране коју поједе здрава храна, док у ових 20 одсто може да прекрши правила здраве исхране.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonsoir ✨

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана

Прочитајте још: Имате вишак килограма? Када сте гладни помиришите ВАНИЛУ и ЧЕКАЈТЕ

Правило 80:20 омогућава да ћете, без гриже савести, моћи да уживате у касној вечери или неком десерту, у храни уопштено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning Monday ☀️

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана

На пример, ако поједете три здрава оброка у дану, онда су три нездрава ваших 20 одсто за ту недељу или ако у дану поједете пет малих оброка, онда у току недеље можете појести седам мањих посластица.

Прочитајте јошКако наносите крему на лице? Уколико то чините на ПОГРЕШАН НАЧИН, можете ОШТЕТИТИ КОЖУ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So wonderful to be surrounded by so many lovely and talented people ❤️✨ #GoldenGlobes

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана

Када је реч о физичкој активности, Никол Кидман редовно и вежба, нјачешће практикује трчање, будући да је одрасла у породици која је трчала на маратонима. Последњих неколико година почела је и са практиковањем јоге, али и интензивни тренинг на собном бициклу намењен затезању тела и губљењу килограма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Color your world 🌈

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas