· · Коментари: 0
САВРШЕН СТИЛ

ЗЛАТНА ПРАВИЛА: Ана Винтур саветује које ЧЕТИРИ СТВАРИ треба да има свака жена у свом ормару! (ФОТО)

Четири ствари које су императив у стилу Ане Винтур.

1629902035_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Vogue

Модни савети су увек добродошли, поготово ако долазе од Ане Винтур. Икона стила, годинама је кројила модне трендове, а својим неприкосновеним утицајем то чини и данас.

Прочитајте које су четири ствари у које свака жена треба да инвестира, по Ани Винтур.

Прочитајте још: Којој боље стоји? Сара Јо и Милица Павловић обукле ИСТИ КОСТИМ и обе изгледају МОЋНО! (ФОТО)

Уложите у упечатљиву огрлицу

Када је у питању Анина колекција накита, јасно је да јој је драг један комад: огрлица. Претпостављамо да би сво прстење и наруквице на свету заменила за свој украс на врату, јер се ретко фотографише без њега.

Ако морате носити црно, одаберите занимљиве текстуре

Винтур врло ретко носи црну боју и уместо тога се ослања на дугачак асортиман шарених комада. Међутим, када носи црну боју, чини је занимљивом мешајући материјале попут вуне, баршуна и антилопа. Такође бира комаде са забавним украсима попут бисерних дугмади.

Пронађите свој модел ципела и носите их до смрти

Винтур није крила да је опседнута једним специфичним паром голих сандала са потпетицом дизајнера Манола Бланика које је годинама носила безброј пута, а о чему смо већ писали. Буквално сам изгубио појам колико је пута била сликана у њима док сам прегледала фотографије. Порука овде је јасна: Када пронађете свој омиљени пар свестраних ципела, немојте се плашити да набавите више пари и носите их докле год можете.

Никада не потцењујте моћ миди хаљине занимљивог принта

Могло би се рећи да Винтоур више воли миди хаљину са занимљивим принтом чак и више од својих великих сунчаних наочала? Главна уредница воли њен стално развијајући асортиман миди хаљина са принтом, које носи свуда, од ревија до премијера на црвеном тепиху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.