· · Komentari: 0
SAVRŠEN STIL

ZLATNA PRAVILA: Ana Vintur savetuje koje ČETIRI STVARI treba da ima svaka žena u svom ormaru! (FOTO)

Četiri stvari koje su imperativ u stilu Ane Vintur.

1629902035_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Vogue

Modni saveti su uvek dobrodošli, pogotovo ako dolaze od Ane Vintur. Ikona stila, godinama je krojila modne trendove, a svojim neprikosnovenim uticajem to čini i danas.

Pročitajte koje su četiri stvari u koje svaka žena treba da investira, po Ani Vintur.

Pročitajte još: Kojoj bolje stoji? Sara Jo i Milica Pavlović obukle ISTI KOSTIM i obe izgledaju MOĆNO! (FOTO)

Uložite u upečatljivu ogrlicu

Kada je u pitanju Anina kolekcija nakita, jasno je da joj je drag jedan komad: ogrlica. Pretpostavljamo da bi svo prstenje i narukvice na svetu zamenila za svoj ukras na vratu, jer se retko fotografiše bez njega.

Ako morate nositi crno, odaberite zanimljive teksture

Vintur vrlo retko nosi crnu boju i umesto toga se oslanja na dugačak asortiman šarenih komada. Međutim, kada nosi crnu boju, čini je zanimljivom mešajući materijale poput vune, baršuna i antilopa. Takođe bira komade sa zabavnim ukrasima poput bisernih dugmadi.

Pronađite svoj model cipela i nosite ih do smrti

Vintur nije krila da je opsednuta jednim specifičnim parom golih sandala sa potpeticom dizajnera Manola Blanika koje je godinama nosila bezbroj puta, a o čemu smo već pisali. Bukvalno sam izgubio pojam koliko je puta bila slikana u njima dok sam pregledala fotografije. Poruka ovde je jasna: Kada pronađete svoj omiljeni par svestranih cipela, nemojte se plašiti da nabavite više pari i nosite ih dokle god možete.

Nikada ne potcenjujte moć midi haljine zanimljivog printa

Moglo bi se reći da Vintour više voli midi haljinu sa zanimljivim printom čak i više od svojih velikih sunčanih naočala? Glavna urednica voli njen stalno razvijajući asortiman midi haljina sa printom, koje nosi svuda, od revija do premijera na crvenom tepihu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.