· · Коментари: 0
обратите пажњу

Четири фризуре које треба да избегавате: Толико ШТЕТЕ КОСИ, а носимо их често

Боље је да променимо ове навике.

1606479923_Depositphotos_42827269_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Неке фризуре могу да штете нашој коси, па колико год их волели требло би да их избегавамо.

Висок реп

Високи коњки реп је свим женама најлакши начин да склоне косу. Али, често ношење високог репа могло би јеуништити више него што то уопште можете да замислите. Еластичне гумице су пречврсте тако да она временом слаби и пуца.

Порчитајте још: САВЕТИ професионалаца: Како да ваша коса УВЕК изглед као да сте тек изашли из салона

Уске плетенице

Ако је коса пречврсто затегнута, пуца од корена што није добро. Затегнуте плетенице носите само у посебним приликама, а за свакодневну фризуру боље је одаберите опуштенији изглед.

Косу не везујте док је мокра!

Мокра подигнута коса

Замислите колику ћете штету изазвати ако претходне 2 фризуре направите док вам је мокра коса. Мокра косамного је осетјивија од суве и брже пуца.

Прочитајте још: Како да направите брзе ЈУТАРЊЕ ФРИЗУРЕ: Улепшајте себи дан

Неуредна пунђа

Колико често радимо ово? Спавање с пунђом на глави сачуваће вам лепо уређену фризуру, али такође ће имати велике штетне последице за здравље косе. Веома је важно да пустите косу кад одете да спавате, како не бисте направили штету на корену косе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.