Oglas
· · Komentari: 0
obratite pažnju

Četiri frizure koje treba da izbegavate: Toliko ŠTETE KOSI, a nosimo ih često

Bolje je da promenimo ove navike.

1606479923_Depositphotos_42827269_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Neke frizure mogu da štete našoj kosi, pa koliko god ih voleli treblo bi da ih izbegavamo.

Visok rep

Visoki konjki rep je svim ženama najlakši način da sklone kosu. Ali, često nošenje visokog repa moglo bi jeuništiti više nego što to uopšte možete da zamislite. Elastične gumice su prečvrste tako da ona vremenom slabi i puca.

Porčitajte još: SAVETI profesionalaca: Kako da vaša kosa UVEK izgled kao da ste tek izašli iz salona

Uske pletenice

Ako je kosa prečvrsto zategnuta, puca od korena što nije dobro. Zategnute pletenice nosite samo u posebnim prilikama, a za svakodnevnu frizuru bolje je odaberite opušteniji izgled.

Kosu ne vezujte dok je mokra!

Mokra podignuta kosa

Zamislite koliku ćete štetu izazvati ako prethodne 2 frizure napravite dok vam je mokra kosa. Mokra kosamnogo je osetjivija od suve i brže puca.

Pročitajte još: Kako da napravite brze JUTARNJE FRIZURE: Ulepšajte sebi dan

Neuredna punđa

Koliko često radimo ovo? Spavanje s punđom na glavi sačuvaće vam lepo uređenu frizuru, ali takođe će imati velike štetne posledice za zdravlje kose. Veoma je važno da pustite kosu kad odete da spavate, kako ne biste napravili štetu na korenu kose.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas