Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛЕДАЊЕ У ШОЉУ

Како се правилно ГЛЕДА У ШОЉУ и шта значи ако у талогу кафе уочите НЕКИ БРОЈ?

Ово је тумачење за сваки број који можете видети у шољи.

1643655331_6816cbfb497accfebe056c4e48527037f8e2753c.jpg
Фото: А.М.
Oglas

Након испијања црне кафе и окретања шољице, како се талог слива тако се формирају облици у којима многи тврде да виде одређене сигнале о томе шта нам носи будућност или како растумачити садашњост.

Обичај је да се не гледа у шољу у данима празника и недељом, а верује се да је најбоље чинити то у уторак и петак.

Како да правилно огелдате у шољу?

Како би слике у шољи биле јасније, важно је да шоља буде беле боје, као и да је кафа свежа, па да се "гатању" приступи одмах након испијања кафе, док њен талог још може да се слива. Такође, обратите пажњу да вам не остане превише течности, како не би с њом све склизнуло на тацницу.

Прочитајте још: Завирите у своју ШОЉУ ЧАЈА већ вечерас: Обичај који потиче из старе Азије и древне Грчке може открити БУДУЋНОСТ

Након што попијете кафу, ставите на њен врх тацну наопако, па их заједно окрените, пазећи да не проспете талог.

Шта значе бројеви у шољи?

Број 1

Они који верују да им овакво "гатање" заиста открива нешто о животу сматрају број 1 у шољи знаком новог почетка или неке нове прилике. Он се сматра знаком да нешто може да се промени из корена и да онај ко је окренуо шољу има у својим рукама моћ.

Број 2

Обично указује на неодлучност и да постоје два пута, а може буде и знак двоструке среће или несреће.

Број 3

Ово је један од најсрећнијих бројева и често је знак радосних вести које ће стићи у неком моменту. Понекад се односи и на новчани добитак или успех.

Број 4

Неко тумачи четворку као знак да ће ускоро доћи до свађе с неким из блиског окружења, док други верују да она указује на благостање.

Број 5

Они који гледају у шољу кажу да је петица знак да је особа која је окренула шољу на мети трачева и да има непријатеље којих није свесна.

Број 6

Ово је љубавни број, што значи да најављује ново познантство, почетак везе или просидбу. Уколико је, пак, на дну шоље или је окренут наопако или положен, може да буде лош љубавни број и знак да вас партнер вара.

Број 7

Најсрећнији међу бројева најављује срећу, успех и остварење планова. Ако пак има црту, верује се да је лош предзнак.

Број 8

Осмица се сматра најавом конфликта с блиским особама, а када је положена указује на неку бесконачност ― у шољи која је "пуна добрих вести" знак је да ће нешто лепо што имате трајати, а у "лошој шољи" може значи да сте у нерешивој ситуацији.

Број 9

Овај број најављује могућност путовања или добре вести од некога с ким нисте блиски, а може да преокрене вашу судбину.

Број 10

Он указује да ће нешто бити заокружено, односно да ће нека етапа или проблем бити окончани. Неретко је предзнак да су пред вама похвале или награда, а заљубљенима најављује брак или принову.

Број 100

Ово је број који они који гледају у шољу једва чекају да виде јер указује на наглу и оргомну срећу и остварење жеља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas