· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Који је ваш ОМИЉЕНИ БРОЈ? Ево шта то говори о вама по НУМЕРОЛОШКИМ анализама

Није сасвим случајно ако је ваш омиљени број 25!

1656007196_happiness-g954daf75c_640.jpg
Фото: Pixabay

Ма колико са бежимо од нумеролошких тумачења и не верујемо у њих, она говоре о нама много више него што смо сами свесни тога. Посебно бројеви које видимо пред нама, које сами издвајамо и који за нас носе посебну симобилику, односно наши омиљени бројеви...

Омиљени бројеви у нумерологији могу нам помоћи да откријемо своје способности и боље разумемо духовне потенцијале. На основу омиљених бројева можемо сазнати како они утичу на наше животе. Сваки број има своју енергију. Сваки број постаје наш омиљени број само ако се подудара са нашом менталном и духовном енергијом. Уколико је ваш омиљени број двоцифрен или троцифрен, сведите га простим сабирањем цифара на једноцифрен и сазнајте његово значење.

Значење омиљених бројева

Омиљени бројеви увелико одражавају нашу духовну суштину, наше право ја. Најчешће међу омиљене бројеве спада  6, 7, 9, 13, 21 и 25. У поређењу са њима, непопуларни бројеви најчешће су 20, 24, 26, 28, који воли релативно мали број људи.

Један од најчешћих омиљених бројева је седам јер сматра бројем среће. Омиљени број 6 открива у нама жељу да будемо богати и угледни чланови друштва. Број 2 као омиљен број односи се на логику и рационалност. Број 3 је повезан са енергијом интуитивног размишљања и љубави.

Број 5 односи се на енергију креативности и такмичења. Број 8 представља енергију мудрости и дипломатије. Број 9 повезан је са духовном енергијом. Број 10 односи се на енергију потпуности и савршенства.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.