Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗИТИВНЕ МИСЛИ

"Како зрачиш, тако привлачиш": Како функционише ЗАКОН ПРИВЛАЧЕЊА?

Уз неколико правила, можете привући све што пожелите

1642165793_flower-gace286af3_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сви знамо за изреку "како зрачиш - тако привлачиш". Али шта то тачно значи и како то можемо применити у пракси?

Представљамо вам пет начина да остварите оно што желите.

Прочитајте још: Најмоћније женско ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Пет знакова да имате јаку ИНТУИЦИЈУ

Средите своје мисли

Можда сте данима или недељама опседнути стварима због којих сте узнемирени или се осећате депресивно. Ова врста опсесивног размишљања је управо оно на чему се заснива закон привлачности.

На пример, под стресом сте и ваше мисли су усмерене ка том стресу. Према теорији, ово ће вам привући само још више стреса.

С друге стране, ако сте оптимистични и ваше мисли су позитивне и пођеднако опседнути добрим стварима у вашем животу, више позитивних ствари ће вас привући. Ако нисте сигурни зашто привлачите одређене околности у свом животу, погледајте на шта су вам фокусиране мисли. 

Верујте у себе

Закон привлачења функционише само ако заиста верујете да заслужујете оно што покушавате да привучете. Како теорија каже, привлачите оно што јесте, а то значи да морате свим срцем да верујете да јесте или можете бити управо оно чему се надате. Да бисте привукли оно што јесте, морате бити самоуверени.

Закон карме је нешто друго

Закон карме такође делује на принципу да привлачите оно што јесте, само се мало разликује по томе што карма каже да „оно што изнесете у универзум вратиће вам се“.

Закон привлачења захтева да привучете оно што јесте много активнијим методама, док карма делује тако што чини дела и чека да вам универзум врати нешто једнаке вредности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas