Oglas
· · Komentari: 0
POZITIVNE MISLI

"Kako zračiš, tako privlačiš": Kako funkcioniše ZAKON PRIVLAČENJA?

Uz nekoliko pravila, možete privući sve što poželite

1642165793_flower-gace286af3_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Svi znamo za izreku "kako zračiš - tako privlačiš". Ali šta to tačno znači i kako to možemo primeniti u praksi?

Predstavljamo vam pet načina da ostvarite ono što želite.

Pročitajte još: Najmoćnije žensko TAJNO ORUŽJE: Pet znakova da imate jaku INTUICIJU

Sredite svoje misli

Možda ste danima ili nedeljama opsednuti stvarima zbog kojih ste uznemireni ili se osećate depresivno. Ova vrsta opsesivnog razmišljanja je upravo ono na čemu se zasniva zakon privlačnosti.

Na primer, pod stresom ste i vaše misli su usmerene ka tom stresu. Prema teoriji, ovo će vam privući samo još više stresa.

S druge strane, ako ste optimistični i vaše misli su pozitivne i podjednako opsednuti dobrim stvarima u vašem životu, više pozitivnih stvari će vas privući. Ako niste sigurni zašto privlačite određene okolnosti u svom životu, pogledajte na šta su vam fokusirane misli. 

Verujte u sebe

Zakon privlačenja funkcioniše samo ako zaista verujete da zaslužujete ono što pokušavate da privučete. Kako teorija kaže, privlačite ono što jeste, a to znači da morate svim srcem da verujete da jeste ili možete biti upravo ono čemu se nadate. Da biste privukli ono što jeste, morate biti samouvereni.

Zakon karme je nešto drugo

Zakon karme takođe deluje na principu da privlačite ono što jeste, samo se malo razlikuje po tome što karma kaže da „ono što iznesete u univerzum vratiće vam se“.

Zakon privlačenja zahteva da privučete ono što jeste mnogo aktivnijim metodama, dok karma deluje tako što čini dela i čeka da vam univerzum vrati nešto jednake vrednosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas