Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да МАНИФЕСТУЈЕТЕ ЉУБАВ у 4 корака: Призовите романтичне понуде у ваш живот

Псст: Све почиње са намером

1651236920_pjimage---2022-04-29T145448.743.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Закон привлачности тврди да заправо можете манифестовати шта год ако уложите свој ум и енергију. Можда сте читали Тајну, најпродаванију књигу Ронде Бирн о закону привлачности, или сте наишли на видео снимке духовних учитеља који вас уче тачно како да манифестујете свој посао из снова, стан или партнера... То је почетак приче.

Ово су основна упутства корак по корак о томе шта треба да се ради, колико је потребно и како да знамо да ли ваша манифестација функционише.

Дакле, како манифестујете љубав?

Постоји неколико различитих начина да манифестујете љубав у свом животу, али један уобичајени метод је кроз ритуал испољавања љубави. Ови ритуали се могу изводити кад год и где год, али према речима стручњака из ове области, најбоље време за њихово извођење је петком („пошто петком влада Венера, планета љубави, романтике и веза“) ноћу („јер месец ствара сигурност, стабилност и хармонију у љубавним односима“). Ево шта треба да урадите:

1.Напишите писмо о намерама

Прво, разјасните шта желите од свог идеалног партнера. Ко је та особа? Које квалитете имају ? Затим ћете изложити ове жеље у писму – или петицији – о намерама. Будите што конкретнији, све до физичке привлачности и финансија. Можете чак укључити и име одређене особе ако желите. И немојте се осећати кривим што тражите оно што желите.

Прочитајте још: ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ ЉУБАВНИЦИ НА СВЕТУ! Да ли су се мушкарци из Србије нашли на листи?

Нека ваше писмо буде јасно и сажето, а можда га чак и завршите фразом у стилу: „Манифестирање резултата мог највишег добра и највишег добра свих укључених“.

2. Замислите то

Након што напишете своје писмо намера, пожелећете да га визуализујете. Визуализујте себе како радите ствари у којима бисте уживали или ценили у вези са сродном душом или том одређеном особом од интереса. Визуелизујте њихово име, њихов имиџ и пошаљите им добре намере — пошаљите им исцељујућу енергију љубави, [ментално] их охрабрујући да нема притиска и да не журите са процесом јер је већ духовно постигнут.

3. Пошаљите своју поруку у универзум

Када завршите са визуализацијом, пошаљите своју поруку у универзум. Направите олтарски простор за своје писмо и упалите ружичасту свећу, јер се ружичаста користи за љубав према себи, љубав и ритуале засноване на Венери у раду са свећама. Набавите обичну, немирисну свећу за ово. Ставите своје писмо близу или испод свеће, али немојте спалити папир. Упалите ову свећу сваког дана док потпуно не изгори и држите своје писмо тамо док се ваша особа или веза не испоље. Пре него што ставите писмо на олтар, преклопите га три пута према себи, јер тако призивате енергију.

Фото: Unsplash

Рад са кристалима попут ружиног кварца („камен љубави који отвара ваше срце и чини вас пријемчивијим за љубав“), малахит („користи се и за отварање срца, као и за неговање здравих односа“) и лепидолит („за оне који имате трауму и потребно је зарастање; такође може помоћи код анксиозности око манифестовања“), такође може помоћи у јачању ваше манифестације.

4. Утеловите своју листу

Последњи (и можда најтежи) корак је да отелотворите своју листу жеља. Све што желите од ове особе, дајте себи. Овако можемо постати магнет да привучемо некога са квалитетима које желимо.

Знате како људи кажу да је најважнија веза коју можете имати она са самим собом? Па, то је управо тај концепт на делу. У суштини, када можете себи дати ствари које желите да вам партнер може дати, привући ћете љубав коју заслужујете.

Прочитајте још: ПОЗА КОЈУ ЖЕНЕ ОБОЖАВАЈУ: Приредите јој "ЛЕЖЕЋЕГ ПОЛИЦАЈЦА" у кревету за најбржи оргазам

Када вибрирамо на фреквенцији љубави, постајемо веома привлачни другима. Најпривлачнија и најкориснија ствар коју можете да урадите да бисте манифестовали љубав је да једноставно ходате около и осећате се као да сте већ у овој идеалној вези – већ имате љубав коју желите – и то је гаранција да ће она дотрчати до тебе.

Који су знакови да ваша љубавна манифестација ради?

Знаћете да је ваш партнер из снова на путу или је већ ту јер ћете почети да примећујете синхроности (смислене коинциденције) у свом свакодневном животу, попут…

  • Стално видите њихов рођендан , име или нешто посебно повезано са њима у свету око вас. 
  • Осећате тренутну привлачност према некоме кога сте управо упознали.
  • Осећате гравитационо привлачење према некоме. Не можете престати да размишљате о њима, можда чак и сањате о њима или имате деја ву.
  • Видите одређене бројеве анђела . На пример, 222 се често посматра као порука љубави — знак да се успостави дубока веза или да се ради да би нешто трајало.
  • То је само осећај. Можда ћете почети да осећате као да се нешто мења, посебно ако вам је развијена интуиција.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas