Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

"Људи, помозите!" ... Ова девојка због огромних ГРУДИ има озбиљне проблеме (ВИДЕО)

Ова девојка има озбиљних проблема због превеликих груди

1612518230_New-Project.jpg
Фото: Тиц Тоц илустрација/@цурвесцатсцхаос
Oglas

Холи Би, пожалила се својим пратиоцима на друштвеној мрежи Тик Ток, како због својих великих груди, има озбиљних, како здравствених, тако и мушкараца који јој стално добацују.

Прочитајте још: Миришите као да сте са БРИТАНСКОГ ДВОРА! Ево који парфем годинама користи прелепа МЕГАН МАРКЛ

Њене груди имају шест килограма, па због ове тежине често има болове у леђима, а овај проблем има још од пубертета.

@цурвесцатсцхаос

ЦЕО оф yес мy бацк хуртс #бустyгирлпроблемс #фуннy #милленниал #сторyтиме #плуссизеедитион

♬ Оригинал Соунд - Ункноwн

- Желела сам да одем на смањење груди од своје 13. године јер су већ тада 65 посто мене чиниле само груди. Сада имам осећај као да је ситуација још гора. Нажалост, моја леђа више не могу да се носе са овим теретом и морам нешто да предузмем, а оно што најчешће чујем јесте: - Смршај, па ће нестати - испричала је у једном од својих видеа.

@цурвесцатсцхаос

Реплy то @тисмаил2 И аппрециате алл yоур лове анд суппорт (пун интендед) со фар. #бустyгирлпроблемс #фуннy #тхиццток

♬ Стевен Универсе - Л.Дре

 

Холи је изгубила више од 25 килограма, али није дошло до побољшања: - Сада имам 27 килограма мање и изгубила сам седам центиметара у струку, али шест килограма груди и даље је остало ту и јако ме боле - додала је.

 

@цурвесцатсцхаос

Ох деар #бустyгирлпроблемс #бритисххумоур #бодyпоситивитy #алпхабетмафиа

♬ марио соунд - мандyцап

Осим болова које има у леђима, ова Британка тврди да је редовно изложена љигавим коментарима мушкараца. Испричала је, да је једном доживела веома лоше искуство, када је мушкарац зграбио за једну дојку и кренуо да звижди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas