Oglas
· · Komentari: 0
OPREZ

OBRATITE PAŽNJU: Zbog ovog BIZARNOG trenda većina DEVOJAKA je u opastnosti (VIDEO)

Obratite pažnju na nuspojave

1646214291_kapi.jpg
Foto: TIk Tok printscreen
Oglas

Trendovui na društvenim mrežama postaju sve bizarniji, posebno oni koji se šire na Tik Toku. Novi trend, napravio je opštu pometnju, a najviše su u opasnosti devojke, koji su najveći konzumenti ovog trenda.

Pročitajte još: BOLEST KOJA MOŽE ZADESITI SVAKU ŽENU: "Imam ožiljke od pritiskanja boca sa toplom vodom na stomak da bih ublažila agoniju"

Solarijumi su najaktuelniji posebno pred letnju sezonu, a ukoliko želite preplanuli ten, potrebno ga je posetiti nekoliko puta. Ipak, sada se navodno pojavio sprej za nos za samotamnjivanje, koji navodno obećava taman ten, ali "iznutra".

Kako proizvođači navode, ovaj sprej ne mora da se prska samo u nos, već u bilo koji otvor na telu. Ipak, gde god da ga naprskate veoma je štetan i opasan.

Sprej nije odobren od zdravstvene organizacije

Uprskavanjem u nos, on navodno proizvodi melanin u koži, koji pomaže i onim sa veoma svetlom puti. Navode da se rezultat najviše vidi, kada ste izloženi suncu. Kao rezultat je polutrajna preplanulost koja postepeno bledi.

Trend korišćenja ovog spreja, postavljen je na Tik Toku, gde pojedini snimci konzumacije istog imaju preko 12 miliona pregleda. Na jednom snimku, može se videti devojka koja sprej u nos i govori da bi "radije umrla, nego da bude ružna", dok je druga odlučila da pokaže efekat, ali su mnogi zaključili kako rezultate nije moguće videti brzo.

@kirstyelizabethanne @2btanned the best ever #sunbed #tanning #2btanned #gifted ♬ i hope ur miserable until ur dead - Nessa Barrett

Ipak, kako navode priznati stručnjaci, nijedna uprava nije odobrila ovaj sprej, tako da konzumacija na svoju ruku može biti veoma opasna zbog njegovog sastava.

Pročitajte još: Potrebno vam je MANJE od 200 dinara: Ubrzajte uklanjanje STRIJA i CELULITA uz pomoć ova DVA sastojka

- U Americi su nazalni sprejevi ili otopine za inhaliranje klasifikovani kao lekovi što znači da moraju proći kroz postupak priave novih lekova kako bi se mogli legalno da prodaju - rekla je biohemičarka Krupa Koestline. Na tržištu, cena ovog spreja se kreće i do 200 dolara.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas