Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСОБИНЕ АЛФА ЖЕНА: Ево шта оне раде другачије од осталих

Да ли спадате у групу супериорних жена?

1699014807_Foto-Shutterstock-zena.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Смеле, неустрашиве и снажне, ове жене осветљавају собу својом енергијом. Алфа жене имају посебан магнетизам који застрашује оне затвореног ума и инспирише оне који желе да буду попут њих. Снажна жена ужива у својој независности и живи живот са страшћу.

Негују живот у којем заиста уживају

Било да су саме или у вези, алфа жене знају да морају уживати у сваком искуству. Они не очекују да им други пруже прилику да буду срећне, већ су архитекте својих живота. Желе да живе у срећи и слози, па раде из дана у дан градећи за себе срећнији живот.

Не пореде се са другима

Ове жене су заиста срећне јер им не требају потврде оних око себе. Не желе да буду боље од неког другог, из простог разлога што нема поређења. Увек постоји неко млађи, са лепшим осмехом или бујнијом косом, али алфа жена зна да живот није у томе. Она је читав пакет, јединствен и диван, који заслужује поштовање.

Алфа жене се усуђују

Шта год да је у питању, било да се ради о каријери или односима, смеле жене би радије ризиковале да чују „не“ него да седе по страни и надају се да ће неко други донети њима прилику коју желе.

Не траже спасиоца, али су отворене да имају партнера

Нису вољне да угрозе време које проводе са пријатељима само да би имале некога у свом животу. Неустрашиве жене не траже спасиоца, добротвора или мужа који би им дао статус. У ствари, чак ни не траже. Међутим, права алфа жена је узбуђена када упозна мушкарца који је разуме, прихвата, поштује, поштује себе и гледа у истом правцу као и она.

Знају када треба да оду

Алфа жене знају да упорни покушаји да се нешто спаси — пријатељство, веза, неуспела одлука — обично значи улагање времена и енергије у нешто што је већ изгубљено.Сви ми знамо када је нечему дошао крај, али само алфа жена ће устати и отићи. Преболеће раскид везе, пријатељства или неуспех.

Не жртвују себе

Знају да ће људи радити ствари које ће их разочарати... то је живот. Али оне неће пристати да проживе тај сценарио милион пута. Ове жене знају да имају потпуну контролу над тим како реагују на ситуацију, а када она постане тешка, науче лекцију и крећу напред са новом снагом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas