Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ових 5 женских особина ће увек отерати мушкарце: Погледајте шта највише нервира припаднике "јачег" пола

Ево шта треба да избегавате

1657219663_woman-1979272_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Мушкарци и жене се много разликују. Неке особине су више изражене код једног пола, неке код другог, а ово су ствари које ће мушкарце увек нервирати, јер они о њима размишљају на другачији начин и другачије им приступају.

Прва особина која много нервира све мушкарце је константно приговарање. Наравно, свакоме се деси да има лош дан и да му све смета, али када се то стално дешава онда постаје напорно. Жене су генерално склоније приговарању и чешће се осећају као да их нико не разуме. Мушкарци на то гледају мало другачије. Рецимо, они ће покушати да промене ствари које им сметају, а ако не успеју само ће се дистанцирати. Ово, наравно, не важи за све мушкарце и све жене. У неким везама је ситуација обрнута.

Немојте оговарати своју родбину. У већини породица постоје неке препирке и неке ситуације које умеју да изведу из такта и најмирније. Међутим, избегавајте да о томе прићате са партнером. Наравно поделите са њим проблем који вас мучи, али константно жаљење да вашу родбину уме да буде веома напорно. 

Немојте глумити маму свом партнеру. Постоје жене које мисле да су увек у праву и које преузимају све у своје руке. Сваки проблем који постоји оне морају да реше, и просто морају све да контролишу.  Мушкарцима то смета, јер ни један сигурно не жели да излази са својом мамом. На овај начин, жене и себи отежавају посао. Нико не воли размажене мушкарце!

Прочитајте још: Вербални знаци ЛАГАЊА: Како препознати лажова и доћи до праве ИСТИНЕ

Лепо је што волите свој посао, али нема никакве потребе да другима, а нарочито дечку, пуните главу о роковима, колегама, шефу или пословним презентацијама јер ће бити јасно да немате ниједну другу тему о којој бисте разговарали. Мушкарца можда занима шта мислите о њему, шта бисте желели да радите кад не радите, ваши хобији, ваши ставови. Ако желите да имате дечка, време је да не размишљате искључиво о послу, већ да почнете да живите.

Мушкарце највише нервира када жене причају о дијетама. Ако стално бројите калорије, причате о томе шта сте појели у току дана, шта нисте, колико сте смршали и колико ћете смршати, мушкарци ће побећи од вас или вас једноставно неће ни слушати. Њима су те теме веома досадне, а најгоре је ако почнете и њему да уводите рестрикције у исхрану и ако почнете да му браните јела која воли. Њима физички изглед није битан колико и женама, а најсрећнији су када су сити. Због тога и не чуди што ће овакве теме заобилазити у широком луку. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas