Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ових МУШКАРАЦА треба да се клоните: Када су у овом животном добу могу бити опасни по вас (ФОТО)

У овим годинама могу бити кобни по жене

1657825531_man-5977429_960_720.jpg
Фото: Пиксабау
Oglas

Када мушкарци дођу у одређене године они могу бити веома опасни. Може се десити да не знају шта желе, да њихове намере нису искрене и да једноставно не желе будућност са вама.

Ако ви тражите животног сапутника, а помислите да то можете остварити са мушкарцем који је у овом животном добу, будите опрезни. Ради се о периоду између 30-е и 40-е године.

Колумнисткиња и ауторка подкаста „Кинда Сорта Датинг“ Џана Хокинг из Аустралије открила је зашто, по њеном мишљењу, жене не би требало да улазе у везе с мушкарцима који се налазе у тридесетим годинама живота.

Прочитајте још: Ових 5 женских особина ће увек отерати мушкарце: Погледајте шта највише нервира припаднике "јачег" пола

„Клоните се мушкараца између 30. и 40. године“, рекла је она.

„Ако тражите партнера, предлажем да пронађете неког ко је у двадесетим годинама јер је врло вероватно да ће тај мушкарац тражити љубав. Такође су добар избор мушкарци од 40 година, који обично поново траже љубав након развода“, објаснила је и додала да се мушкарци у тридесетим годинама теже везују.

Ово може бити користан савет ако сумњате у партнерове намере и у њихову искреност. Проверите још једном колико је он озбиљан и колико му је стало до вас. Искреним разговором можете помоћи себи. На тај начин ћете на време схватити да ли ћете из везе изаћи повређени и разочарани или је ваш партнер прави избор. Наравно, немојте се чврсто држати ових правила, већ верујте себи и свом инстинкту. Држите овај савет у резерви уколико се будете нашли у ситуацији да сумњате у намере друге стране. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas