Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИРИСНЕ НОТЕ

ПАРФЕМ није само да лепо миришете, он буди УСПОМЕНЕ и има још НЕВЕРОВАТНИХ предности

Да ли волите да на себи имате неколико капи свог омљеног парфема када идете на важан пословни или приватни састанак?

1611148092_Depositphotos_7021278_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Одговор је највероватније ДА, јер вам мирисне ноте омиљеног перфема дају веће самопоуздање и утичу позитивно на ваше расположење. Парфеми иза којих стоје познати брендови су створени како би вас окупали предивним комбинацијама мириса и омогућили вам да се издвајате у маси. Међутим, да ли сте знали да парфем има и бројних других предности.

Прочитајте још: Шта мирис производа који бирате говори о вама?

Неке од њих наводимо вам у редовима који следе.

Фото: Депозит

ДОДАТАК ЛЕПОГ МИРИСА

У прошлости парфеми су се користили првенствено како би се прикрио нежељени телесни мирис. Данас се међутим мање боримо са тим проблемом на овај начин, а више користимо парфем како би свом телу обезбедили додатак лепог мириса током целог дана.

ПОБОЉШАЊЕ РАСПОЛОЖЕЊА

Једна од главних предности парфема је побољшање расположења. Када су ваше омиљене мирисне ноте свуда око вас, неминовно је да вам се осмех појављује на лицу. Осим тога избор парфема који носите заправо одражава ваше расположење без обзира да ли се осећате разиграно, несташно или врло смело.

Прочитајте још: Немојте куповати ЈЕФТИНЕ КОПИЈЕ парфема јер садрже - УРИН И АНТИФРИЗ!

ПОВЕЋАЊЕ САМОПОУЗДАЊА

Баш попут лепе хаљине и виских потпетица и омиљени парфем може брзо и лако да вам подигне самопоуздање. Чињеница да знате да неодољиво миришете пријаће вам у друштву важних особа, и учиниће чуда када је ваше понашање у питању у позитивном смеру.

МОЖЕ ВАС УЧИНИТИ ПРИВЛАЧНОМ

Чуло мириса је једно од најјачих људских чула. Често се дешава да вам се неко свиди управо због његовог телесног мириса. Комбинација заправо мириса коже и парфема који особа носи, је она добитна која обара са ногу. Скупоцени парфеми су пуни феромона који вас чине привлачнима.

Прочитајте још: Како препознати ОРИГИНАЛНИ ПАРФЕМ?

Фото: Депозит

МОЖЕ ДА ДЕЛУЈЕ КАО АФРОДИЗИЈАК

Многи парфеми су креирани да функционишу као истински афродизијаци. Будући да садрже биље и есенцијална уља у себи која имају оваква својства, неминовно је да и сами имају магнетна својства афродизијака.

ЈАЧА ВАШЕ ЗДРАВЉЕ

Будући да парфеми утичу на побољшање расположења, то значи да сте мање суочени са осећањем стреса, тескобе и потиштености који утичу на ваше здравље. Осећамо се физички онако како се осећамо емоционално, а омиљени парфем увек поправља расположење.

Прочитајте још: На ове ДЕЛОВЕ ТЕЛА не бисте никада требали да стављате ПАРФЕМ, ево и зашто

ПОКРЕЋЕ СЕЋАЊА

Мирисне ноте омиљеног парфема покрећу сећања на давну прошлост и драге људе у њој. Омиљени парфем може да вас подсети на догађаје од пре више деценија и заувек постане део њих. Жене често купују парфеме на путовањима како би их они подсећали на лепе успомене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas