Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСКРЕНО

САМОХРАНЕ МАМЕ ИСКРЕНО: Ово о животу после развода нико не говори!

Неке од исповести мама.

1610369885_Depositphotos_4710896_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

1. Доношење одлука ће ићи лакше

- Сећам се да када је мој бивши отишао и одселио се од мене и мог сина, одмах сам офарбала зидове у жуто. Пре тога, он је увек доносио одлуке и радио кућне послове када он жели, па би обично качење слике на зид трајало данима. Фарбање зидова у жуто био је симболичан гест за моју слободу - рекла је једна мама из Калифорније.

Фарбање у жуто као симбол победе

Прочитајте још: Како да се изборите са СЕДИМ ВЛАСИМА и зашто оне настају? Ово је одговор!

2. "Самохрани" пријатељи су вам неопходни

Много ствари са којима се суочаваш нису исте које имају и твоји пријатељи који су у браку. Заиста може бити корисно имати мало "племе" за себе, људе који разумеју логистичке и емоционалне импликације самохраног родитеља и који ће учинити услугу уместо вас: помоћи вам у набавци или чишћењу.

Свима је потребан искрен и привржен пријатељ

Помало је чудно тражити од пријатеља који су у браку да то ураде, јер они баш и нису најбоље решење у хитним ситуацијама.

Прочитајте још: Да ли сте ШТЕДЉИВИЦА или РАСИПНИЦА откривају вас ТРИ ствари

3. Можда ћете зажалити што сте били фини

- У почетку нисам инсистирала на алиментацији, јер сам желела да одржим добар однос са бившим мужем. Мислила сам да ће тај потез уништити наш однос. Међутим, заиста треба да се заштите финансијски. Када су касније ствари постале критичне у вези са нашим сином, морала сам да тражим алиментацију чак преко суда и то је испала права драма. У прво време сам мислила да ћемо остати пријатељи наредних 20 година - рекла је једна мама из Њујорка.

4. Развод вас може учинити бољом мамом

Једна мама је рекла да су она и њен бивши муж имали различите статове у одгајању деце. Она је рекла да би често, како би одржала добар однос између њих, прећуткивала оно што јој смета. Након што су се разишли, она је могла да има своје "ЈА" и постала је смиренија и одмеренија у односу према деци. Постала је боља мама јер није живела у сенци.

Прочитајте још: Накит, фризура, шминка...Трикови уз које ћете сакрити ПОДБРАДАК

5. Одаберите пријатеља

Неки људи не желе да бирају између партнера који се разводе. Ако не одаберу, неће бити блиски ни са једним од њих. Приклоните се људима који вас одаберу и са њима створите чвршће пријатељство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas