Oglas
· · Komentari: 0
TEST

Da li ste ŠTEDLJIVICA ili RASIPNICA otkrivaju vas TRI stvari

Kako raspolažete novcem? Da li ste stalno u minusu ili nikada ne pozajmljujete?

1610114535_Shoping.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Praznici su najkritičniji trenutak u godini, jer tada se vidi ko je kakav karakter! Razmislite malo kako ste proveli poslednjih nekoliko nedelja i odgovorite na sledeća pitanja.

Pročitajte još: SUPERŽENA živi na ivici: Evo koliko je opasno biti MULTITASKING osoba

Razmislite kako planirate kupovinu za praznike. Da li odvajate novac u koverat i isplanirate šta ćete dragim osobama kupiti? Ili, kupujete stihijski tako što "peglate" karticu?

Prvo ili drugo pitanje
Ako je najviše potvrdnih odgovora na prvo pitanje - za vas ima spasa.

Zafalio vam je novac, a plata neće stići ove nedelje. Raširite se "prema guberu", trošite za hranu i čekate platu planirajući na šta ćete prvo potrošiti novac? Kad vam nešto "zapadne" za oko odmah kupite karticom, da se ne bi rasprodalo?

Videli ste u izlogu da je počela rasprodaja. Zovete drugaricu koja je "glas razuma" da zajedno pregledate šta nude? Istog trenutka ulazite i kupite ono što je najviše sniženo iako vam uopšte ne treba?

Pročitajte još: Šljampavo, široko i udobno, a OVAJ detalj će biti NAJVAŽNIJI (FOTO)

Stigao je račun iz banke. Šok, muk i neverica, a onda zovete roditelje i molite ih da vam pomognu? Stavite račun u koverat i zaboravite na njega!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas