· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

Секси баке Инстаграма: Лепше него у младости, згодније од упола млађих жена

Имају +50 година и изгледају и осећају се боље од упола млађих жена.

1632316192_Seksi-Bake.jpg
Фото: Инстаграм

Оставриле су се као мајке и у професијама којима се баве, Многе од њих су и заиста баке, али изгледају одлично. И зарађују више него у младости!

Прочитајте још: Никол Кидман најављује ДВЕ боје и три МОДНА тренда за ову јесен (ФОТО)

Неда Украден

Неда Украден је у августу напунила 71. годину. Њена богата каријера, која траје 50 година, и даље је успешна. Има троје унучади. Многе жене би требале да "украду" неку модну идеју од Неде Украден.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан начин (ФОТО)

Лепа Брена

Лепа Брена у октобру пуни 61. годину. Поред успешне каријере, ова певачица је мајка двојицу синова. Током каријере је често мењала имиџ, а последњих година Лепа Брена живи здрав живот и ригорозан начин исхране.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Даница Максимовић

Глумица Даница Максимовић има 68 година и 76.000 пратилаца на Инстаграму. Изгледа пођеднако добро као у младости. Има сина и Милоша, супруга Тодета и данас је тражена као глумица и модел. Одличан изглед Данице Максимовић медији редовно хвале.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Лидија Вукићевић

Лидију Вукићевић прати 237.000 људи на Инстаграму и права је "краљица друштвених мрежа", јер редовно објављује занимљиве слике. Има 59 година и двојицу синова. Медији су недавно били шокирани колико добро изгледа када Лидија Вукићевић "испегла" косу.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Снежана Савић

Снежану Савић тренутно гледамо као Јованку Броз и дивимо се њеној моћи трансформације. Међутим, иако има 68 година изгледа фантастично.

Бранка Пујић

Иако је сада познатија по ћерки Анђели Јовановић, Бранка Пујић је једна од најпожељнијих и најтраженијих глумица у Србији.

Прочитајте још: Патике и вечерња хањина? Како се носе патике? (ФОТО)

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.