Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСЛОБАЂАЊЕ

Ствари које морате ИЗБАЦИТИ ИЗ ОРМАРА до своје 30-те

Време је за промене.

1606142364_Depositphotos_43099531_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако до сада нисте то урадили наредни период је право време за промене. За почетак крените од ормара.

Ево шта би све требало да избаците из ормара и започнете промене:

1. Доње рубље

Оно које има дечје принтове, није више довољно еластично, има рупице и слично. Ово је време када треба да уложите у што квалитетнији грудњак и бирате гаћице у којима ћете се осећати као милион долара, чак и ако нико не гледа.

2. Ствари које вам више не пристају

Порицање је непријатељ доброг изгледа. Ако вам одећа једноставно не одговара како је замишљено да би требало, поклоните је неком другом.

Прочитајте још: Правимо грешке када ЛАКИРАМО НОКТЕ: Како да их избегнете

3. Одећа којој треба преправка

Да сте те комаде хтеле да поправите, већ бисте то урадиле.

4. Чарапе

Мислимо на оне с рупама, а сигурно имате који такав комад у свом ормару, хтеле ви то да признате или не. Чак ни за по кући.

5. Фармерке

Фото: Депозит

У овом тренутку у свом животу, потребна вам је одећа која савршено одговара вашој фигури. Фармерке из средње школе, које нисте обукле од ње, не спадају у ту категорију.

Прочитајте још: Једанаест ЖЕНСКИХ СИТНИЦА које ће вас орасположити у секунди (ВИДЕО)

6. Накит

То је онај, након чијег ношења, ваша кожа постаје зелена или било које друге боје. Радије инвестирајте у један, али квалитетнији комад.

7. Ципеле

Оне које су дословно пред распадом, али ви не можете да се одвојите од њих. Али само се сетите да колико год вама биле драге, другима су одвратне.

8. Мајице с увредљивим натписима

Можда мислите да је то цоол, и признајемо, некад је можда и било. Али сада дефинитивно више није.

Порчитајте још: Све састојке имате код куће: Решите се МИТИСЕРА на НОСУ

Фото: Депозит

9. Комади који откривају превише

Прозирне мајице, прекратки минићи, хаљине с отвореним леђима и деколтеом, знате већ на шта мислимо. За то је некад било простора, али ваш шеф и његова жена не морају да виде баш све.

10. Хеланке

Мислимо на оне за вежбање, кроз које може да се виде баш све. То није била паметна идеја ни пре, али приписаћемо то бунтовној младости.

11. Одећа која више није бела

Некад је била, али сада више не. Ни себе не можете да заварате, а камоли друге.

Прочитајте још: Ово је десет ОДВРАТНИХ чињеница које нисте знали о шминки

Фото: Депозит

11. Кожне комаде који су почели да пуцају

Треба ли додатно објашњавати зашто ово више не би требало да буде у вашем ормару?

12. Било шта "фејк"

Ако не можете себи да приуштите оригинал, немојте куповати ни лажњак. Никога нећете заварати.

13. Све комаде који на себи још увек имају етикету

Све оне силне крпице које сте некада давно купиле и одложиле у ормар, а да сањих нисте скинуле етикету, а камоли је обукле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas