Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
СТРАНЦИ

СУПРУГА КОШАРКАША редовно објављује како се проводи у БЕОГРАДУ и има само речи ХВАЛЕ (ВИДЕО)

Највећи шок су ниске цене, али и пси који слободно шетају без поводца.

Oglas

Кошаркаш Треј Дрексел "Младост" из Земуна преселио се у Београд са девојком Карли.

Прочтиајте још: АМЕРИКАНАЦ снимио видео: Не могу да верујем КОЛИКО САМ СРЕЋАН што ЖИВИМ У СРБИЈИ! (ВИДЕО)

- Молоко, бели хлеб - на прилично добром српском каже Треј Дрексел док показује хлеб "сава".

Карли и Треј су се из САД у сред пандемије преселили у Београд и судећи према њеним снимцима које редовно објављује на "Јутјубу" одлично се забављају. Њих двоје су први видео поставили 29. септембра и од тада су успели да "ухвате" све што је важно у српској престоници.

Фото: Youtube/ screenshot Carlie Riedel
Живе пуним плућима и одушевљени су ценама!

Карли каже да је прва недеља живота у Европи, односно Србији, била прави "ролеркостер емоција": Наравно, никада није ни претпостављала да ће живети у Београду. То је за њу значило много нови навика, изазова, културних разлика.

Међутим, њих двоје се одлично сналазе и можете их видети како шетају Кнез Михајловом, Земунским кејом, Калемегданом, обилазе галерије, иду у ресторане, кафиће... Карли користи градски превоз, иду у супермаркете и одушевљени су ценама.

Прочитаје још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

- Ово је невероватно, нико не води пса на поводцу и животиње ходају слободно поред власника - каже Карли у једном видеу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas