Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
магнет за мушкарце

Тајна привлачности! Шта жене чини НЕОДОЉИВИМ, а није физички изглед

Када се прича о привлачности између мушкарца и жене, углавном прва асоцијација јесте физички изглед. Међутим, то уопште није најбитнији фактор када је привлачност у питању, а и неодољивост.

1649862469_three-g06e4414ed_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Тајна је у ставу. А став се гради кроз низ "правила" понашања и који стварају слику о вама вашем окружењу. Тиме пружате сензуалну енергију која привлачи како мушкарце, тако и жене. Сви желе бити у вашем друштву. 

Прочитајте још: Био је ЗАБРАЊЕН у јавности, а Ватикан га је прогласио ГРЕШНИМ! Сазнајте бурну прошлост БИКИНИЈА (ФОТО)

Можда сте много пута чули ову реченицу, која ће вам врло вероватно запарати уши, а то је - будите природни. Управо то је оно што је битно и што људи цене. Ако сте природни, сваку грешку или блам или нешто што вам се не допада, можете камуфлирати вашим спонтаним понашањем, да на крају то буде чак и слатко. 

И како постати магнет за околину?

1. Будите шармантни 

Шарм заузима прво место на листи јер је он најдоминатнији у нечијем карактеру или понашању. Шармом можете све, ако знате да га користите. Можете да задивите околину и привучете пажњу. А шарм можете активирати само природношћу и спонтаношћу. Чак и када сте у неприлици, шармом се можете лако извући из сваке ситуације, некад то подразумева да изгледате и мало луцкасти, али то је људима заиста интересантно. Шармом можете сакрити своје мане, а истаћи своје лепе особине. 

2. Правичност 

Поштујте људе невезано за њихов статус или професију. Врло је битно да се према свима односите са истом дозом поштовања, било да особа са којом водите дијалог чисти улицу или вам је надређена на послу. Такође, увек се понашајте према другима како желите да се други понашају према вама. Увек будите љубазни, то људе врло привлачи да буду у вашем друштву. Будите увек искрени. 

3. Емпатија

У данашњем времену где се сви надмећу ко ће шта да каже, а не да саслуша, ви будите другачији. Слушајте ваше саговорнике до краја. Не упадајте у реч, не поистовећујте се са особом и не говорите "да исто, тако и мени...". Будите стрпљиви и слушајте до краја, тиме ће људи увек желети да буду у вашем друштву јер нисте напорни, већ саосећајни. Не осуђујте и не намећите ваше мишљење другима. 

4. Аутентичност 

Уколико сте природни, аутоматски сте и аутентилчни, јер не постоји нико као ви на овом свету. Због тога испољавајте оно по чему сте посебни, да ли је то ваша шаљивост, неки таленат, нека ваша вештина, шта год вас чини јединственом. Истичите се својим врлинама, али на природан начин и делима, причом о себи можете створити контра ефекат код појединаца.

 

5. Позитивност

Будите увек насмејани. У ово време када се сви муче са разноразним облицима депресије и са гомилом проблема, будите неко ко ће им увеселити дан. Нико не воли мргуде у свом окружењу и људе који су вечито незадовољни због некога. Кроз шта год да пролазите, будите насмејани биће лакше и вама, а и други људи ће желети да буду у вашем друштву. Смех и позитивност пружају врло пријатну и лепу енергију вашем окружењу. 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas