· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Убеђен сам да ме је жена ПРЕВАРИЛА, али немам доказе": Да ли овај човек има право? Већина мисли да ПРЕТЕРУЈЕ

"Оно што имам је један глуп коментар и предосећај."

1637252612_shutterstock_1971673874.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Исповест једног мушкарца, заинтересовала је Интернет.  Шта ви мислите? Где има дима, има и ватре или је нешто друго у питању?

Мислим да ме жена вара

Стално сам у потрази за додатним доказима и постао сам детектив у многим приликама, њушкајући по њеној торбици, порукама и историји компјутера, без радости. Шта могу да урадим? Покушао сам да идем даље и игноришем своје сумње, али оне настављају да бујају. Нисам спавао, пијем превише и осећам се на ивици све време.

Прочитајте још: БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

Моја жена има 38, ја 45 и у браку смо три године. Било је глатко, али недавно осећам да се нешто променило. Ипак, не могу да ставим прст на то шта се променило. Само осећам да се удаљила. И даље је љубазна као и пре, и отворена са својим телефоном и компјутером. Али нешто није у реду.

Фото: схуттерстоцк

Почео сам да добијам овај осећај након закључавања. Моја супруга ради за дизајнерску агенцију и тражила је да сви почну да долазе у канцеларију сваког уторка. Провела би целу недељу планирајући шта да обуче, и била би заиста гламурозна.

Ти си добар муж. Кад би бар био тако добар као мој шеф, рекла је једном приликом

Једног уторка се вратила припита. Спотакнула се кроз врата, па сам јој помогао да уђе у кревет. Док сам јој раскопчавао хаљину, захвалила ми се и рекла: „Ти си добар муж. Кад би бар био тако добар као мој шеф.” Насмејао сам се и претпоставио да је пиће причало. Али док сам јој помогао да уђе у кревет, сигуран сам да сам осетио дашак мушког лосиона после бријања. Нисам могао а да се не запитам да ли се нешто догодило између њих раније те ноћи.

Нисам то помињао - моја жена мрзи када претерујем, и не желим да изазивам свађу ни због чега.

На добром смо месту, али не могу да избацим те бриге из главе. Шта ако се нешто догодило између њих? А шта ако она жели да се то понови?

Коментари углавном сложни

Многи су исказали своје мишљење у коментарима.

"И док се вашој жени можда не свиђа ваша склоност претераном размишљању, ово је нешто о чему вреди разговарати" гласи један од коментара.

"У мирном и тихом тренутку објасните своје страхове. И склопи пакт са собом да ћеш њен одговор узети као коначан. Ако се ништа није догодило, за своје добро, оставите све и крените даље2 додао је други. 

"Да ли су вас лагали у прошлости? Можда сте били погођени претходним неверством које вас чини хипер-будним", многи су се сложили са овим коментаром.

"Саветовање би вам помогло да ово обрадите."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.