· · Коментари: 0
СТРАШНО

"Затруднела сам у 35. години, муж тражи да АБОРТИРАМ ИЗ БИЗАРНОГ РАЗЛОГА и треба ми ваша ПОМОЋ"

Ова жена након две године брака, доживела је праву трауму

1597399869_svadja-2.jpg
Фото: депоситпхотос

Једна жена из Британије у 35. години остала је у другом стању након две године брака. Иако су седам година укупно заједно, пет су се забављали и остатак су венчани, њен супруг и даље није спреман да има децу.

Прочитајте још: АНОНИМУСИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ О МИСТЕРИОЗНОМ УБИСТВУ: "Због овога је принцеза Дајана морала да умре"

Фото: деспоситос

Он тврди да ће трудноћа и деца негативно утицати на њихов однос и да јој то никада не би опростио. Додала је да њен супруг мисли, да она није довољно ментално јака за децу, јер се последњих година сусретала са депресијом.  Објашњавајући ситуацију, затражила је помоћ на једном форуму.

- Трудна сам у 35. години и то је изненађујућа вест. Желим да задржим бебу, али мој супруг, који има исто година колико и ја, говори ми да треба да абортирам, јер није спреман за децу. Јасно ми је ставио дознања да не жели децу још пре неколико година, тако да нисам изненађена реакцијом. Волим га пуно и не желим да га изгубим, али он тврди да ће дете лоше утицати на наш однос и да ми не би опростио ако би одлуку донела на своју руку. Рекао ми је да то није само моја одлука. 

Она је додала, да се борила и са депресијом последњих година и да од тада њен супруг мисли да она није довољно ментално јака да има децу, као и да би рађање детета покварило њихов однос.

- То ме је веома узнемирило, јер се плашим да ћу бити лоша мама. Исто тако не могу да размишљам да ћемо наредних девет месеци остати заједно у оваквој ситуацији. Не знам шта да радим, толико сам слаба и само плачем данима. Рекао је да ће за неколико година бити спреман, а ситуација је толико напета у кући, да је неподношљива. Присиљена сам на побачај који не желим. Не могу да верујем да ми се ово дешава, да партнер и после толико година има исто размишљање.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Људи су се сажалили на њу и већина не може да поверује у какву је ситуацију дошла, али су је саветовали да никако не абортира, већ да уколико може изглади однос са мужем и објасни му да жели дете, а ако он то и даље не може да разуме, да га сама подиже и да се разведе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.