· · Коментари: 0

Женама које поседују ових пет особина МУШКАРЦИ НЕ МОГУ ДА МАНИПУЛИШУ: Да ли их препознајете код себе?

Оне нису на мети манипулативних особа

1659618508_pexels-moose-photos-1036622.jpg
Фото: Пеxелс

Манипулаторе није лако препознати и често се приказују у најбољем могућем светлу не би ли стекли наклоност и поверење. Међутим, они се неће усмерити ка одређеним особама. Рад на себи смањује шансе да постанемо жртве манипулатора.

Којих пет особина поседује жена којом није лако изманипулисати?

1. Живи у садашњости

Управо оне жене које живе сваки тренутак и не враћају се у прошлост не наседахз на празна обећања. Оне цене своје време, не страхују због будућности и не дозвољавају другим особама да ремете њихов мир и траће драгоцено време.

Прочитајте још: 14 МОЋНИХ ПОРУКА СОФИЈЕ ЛОРЕН: Смернице за испуњен живот и срећу сваке жене

 

2. Није зависна од других особа

Она се не везује превише за особе или одређене активности. Таква жена свесна је да је то не дефинише. Емоционалне везе повећавају ризик од уцене и манипулације. Она зна да ужива у животу, али зна и где су границе.

3. Фокусираност на циљ

Она је фокусирана на свој циљ, али не прича о њему и не открива свима своје планове. Не одустаје тако лако, а ни један мушкарац не може да је спрећи у остварењу својих снова. Фокусирана је на оно што жели да постане и шта жели да има у животу.

4. Пажљиво бира своје пријатеље

Мудре жене свесне су да је наше окружење, у ствари, и наше огледало. Окружује се људима који је инспиришу и који су изграђене личности. Такве особе ннису на мети манипулативних личности. Не губи време на празне односе, живи свој живот и учи од других људи. С друге стране, она цени искреност, доброту, пожртвованост, али и своју и туђу слободу.

Прочитајте још: Откривамо зашто "да је хтео, звао би те" није увек добар савет

5. Не осуђује

Манипулатори воле да критикују друге људе, износе њихове тајне и да увуку другу особу у ту мрежу токсичних односа. Међутим, изграђене личности не подлежу томе јер их занима само свој живот. Ако поседујете ту особину, врло вероватно нећете бити занимљиви манипативним људима.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.