· · Коментари: 0
НАКИТ

Жене уживају у накиту, а оне које имају много новца никада га не скидају због овога

Накит је једна од ствари у којима ужива свака жена, али богате жене у њему уживају на посебан начин.

1612192921_Depositphotos_39810597_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Имућне жене могу, а и не морају да се препознају на основу неколико ствари. Ако погледамо њихове инстаграм профиле, не можемо а да не приметимо да на скоро свим фотографијама, како из луксузних летовалишта, са јахти, из савршено сређених домова, тако и из кафића у крају, свака од њих на себи носи накит.

Прочитајте још: Појавили су вам се осип и свраб: Можда сте алергични на накит

Фото: Депозит

Било да је у питању само децентни ланчић са маленим привеском или ефектне минђуше или пак гломазни прстен, накит женама даје једну дозу самопоуздања.

Шта то натера жене да у сваком тренутку на себи носе неки комад накита?

Једна ствар се код њих никада не мења - увек имају накит на себи - и када се сликају у мору и на јахти и у том кафићу.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО Руска уметница Ксенија: Ово је моја прича о Србији, а ево по чему сте БОЉИ ОД РУСА!

То не раде зато што су лење, па им је мрско да са себе скидају те силне ланчиће, наруквице, минђуше и прстење, већ зато што "им се може", а тај осећај им веома прија.

Жене једноставно уживају да носе накит, јер им даје један посебан осећај задовољства и моћи.

Чак и "прави" накит, технички од сребра и злата, често садржи бакар или никл који изузетно иритирају кожу, али и чине да она након извесног времена ношења накита потамни.

Прочитајте још: Купка од морске соли подстиче МРШАВЉЕЊЕ и УКЛАЊА ЦЕЛУЛИТ

Зато жене, носите накит, али са мером и осећајте се доминантно са омиљеним комадима накита.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.