Oglas
· · Komentari: 0
NAKIT

Žene uživaju u nakitu, a one koje imaju mnogo novca nikada ga ne skidaju zbog ovoga

Nakit je jedna od stvari u kojima uživa svaka žena, ali bogate žene u njemu uživaju na poseban način.

1612192921_Depositphotos_39810597_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Imućne žene mogu, a i ne moraju da se prepoznaju na osnovu nekoliko stvari. Ako pogledamo njihove instagram profile, ne možemo a da ne primetimo da na skoro svim fotografijama, kako iz luksuznih letovališta, sa jahti, iz savršeno sređenih domova, tako i iz kafića u kraju, svaka od njih na sebi nosi nakit.

Pročitajte još: Pojavili su vam se osip i svrab: Možda ste alergični na nakit

Foto: Depozit

Bilo da je u pitanju samo decentni lančić sa malenim priveskom ili efektne minđuše ili pak glomazni prsten, nakit ženama daje jednu dozu samopouzdanja.

Šta to natera žene da u svakom trenutku na sebi nose neki komad nakita?

Jedna stvar se kod njih nikada ne menja - uvek imaju nakit na sebi - i kada se slikaju u moru i na jahti i u tom kafiću.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO Ruska umetnica Ksenija: Ovo je moja priča o Srbiji, a evo po čemu ste BOLJI OD RUSA!

To ne rade zato što su lenje, pa im je mrsko da sa sebe skidaju te silne lančiće, narukvice, minđuše i prstenje, već zato što "im se može", a taj osećaj im veoma prija.

Žene jednostavno uživaju da nose nakit, jer im daje jedan poseban osećaj zadovoljstva i moći.

Čak i "pravi" nakit, tehnički od srebra i zlata, često sadrži bakar ili nikl koji izuzetno iritiraju kožu, ali i čine da ona nakon izvesnog vremena nošenja nakita potamni.

Pročitajte još: Kupka od morske soli podstiče MRŠAVLJENJE i UKLANJA CELULIT

Zato žene, nosite nakit, ali sa merom i osećajte se dominantno sa omiljenim komadima nakita.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas