· · Komentari: 0
LEPOTA

Limun, krompir ili krastavac: Izaberite omiljenu namiricu i rešite se PODOČNJAKA

Izgledajte sveže i odmorno uz pomoć ovih jednostavnih i korisnih saveta.

1630070225_girl-2771001_1920.jpg
Foto: Piksabej

Umesto skupih preparata i krema, kada su podočnjaci u pitanju pomoć potražite u kuhinji.

Namirnice poput krastavca, krompira i limuna su efikasne u otklanjanju tamnih kolutova oko očiju.

Pročitajte još: HIDRIRA, DAJE SJAJ, UJEDNAČAVA TEN: Napravite SVETLUCAVI SERUM za lice od samo 3 SASTOJKA (VIDEO)

Krastavac

Krastavci sadrže sastojke koji brišu podočnjake i otklanjaju umor oko očiju. Dovoljno je da izrežete jedan krastavac na kolutove, i ostavite ih da se ohlade u frižideru tridesetak minuta.

Potom kolutove stavite na oči da deluju oko desetak minuta. Idealno vreme za ovaj bjuti tretman je ujutru pre nanošenja šminke, ili uveče pred spavanje.

Krompir

Moglo bi se reći da krompir služi kao prirodni izbeljivač, a uz to će vas rešiti i podbulosti. Isecite jedan ohlađen krompir, zatim iscedite sok i u njega umočite pamučnu vatu.

Stavite je na otečeno područje i pričekajte petnaestak minuta. Potom isperite oči hladnom vodom.

Limun

Vitamin C koji je najvažniji sastojak limuna deluje kao odstranjivač crnih krugova oko očiju, a to čini tako što izbeljuje kožu.

Vaticu namočite u sok od limuna, stavite na područje oko očiju i ostavite da deluje desetak minuta, pa isperite vodom.

Postupak ponavljajte svaki dan u naredne dve nedelje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.